Tecno Camon 40 Premier nasıl bir telefon?

O civara kayıtlı Mi 14T alman daha iyi olurdu. Techno markası önerdiğim bir marka değil, fazlasıyla sıkıntıları var ve yaşayan kişi sayısı da fazla. Mağazalarda çalışanların abartılı bir şekilde önermesiyle alan yaşı büyük bir kaç tanıdığım memnun değiller hiç bir şekilde, paralarına yazık ettiler. Hayırlı olsun diyorum umarım başını ağrıtmaz ama bir yandan da geçmiş olsun demek zorunda kalıyorum. 👍

O civara kayıtlı mi 14T alman daha iyi olurdu. Techno markası önerdiğim bir marka değil, fazlasıyla sıkıntıları var ve yaşayan kişi sayısı da fazla. Mağazalarda çalışanların abartılı bir şekilde önermesiyle alan yaşı büyük birkaç tanıdığım memnun değiller hiçbir şekilde, paralarına yazık ettiler. Hayırlı olsun diyorum umarım başını ağrıtmaz ama bir yandan da geçmiş olsun demek zorunda kalıyorum. 👍

Şu an halihazırda camon 20 Pro kullanıyorum acaba kullanıcılar ne gibi sorunlar yaşamış bilgin var mı?

Yazılımın ve arayüzün kötü olduğu, arada sırada donduğu, kamera kalitesinin o kadar iyi olmadığı deniliyor, bende mağazada denemiştim hiç bir şekilde beğenmedim. Yani reklamlarında abarttıkları kadar iyi değil, büyük bir kandırma var kamera konusunda. Ve 3 kamera olduğu halde bir kamerasının açılıp boş olduğu hakkında video görmüştüm youtubede. Tanıdıklarımın şebeke ve bağlantı problemleri yaşadığını gördüm. Servisleri berbat, fazlasıyla şikayet var bu konuda. Ve güncellemeler çok geç geliyormuş bunlarla ilgilide şikayet var.

Yazılımın ve arayüzün kötü olduğu, arada sırada donduğu, kamera kalitesinin o kadar iyi olmadığı deniliyor, bende mağazada denemiştim hiç bir şekilde beğenmedim. Yani reklamlarında abarttıkları kadar iyi değil, büyük bir kandırma var kamera konusunda. Ve 3 kamera olduğu halde bir kamerasının açılıp boş olduğu hakkında video görmüştüm youtubede. Tanıdıklarımın şebeke ve bağlantı problemleri yaşadığını gördüm. Servisleri berbat, fazlasıyla şikayet var bu konuda. Ve güncellemeler çok geç geliyormuş bunlarla ilgilide şikayet var.
Her şey fiyatına göre hocam. Bende Camon 18p var. Aldıktan 1 yıl sonra rom attım + gcam kurdum. Parasına göre çok iyi şuan. 3. Yılında.

Sözün özü arada güzel modeller çıkarıyor.

Yazılımın ve arayüzün kötü olduğu, arada sırada donduğu, kamera kalitesinin o kadar iyi olmadığı deniliyor, bende mağazada denemiştim hiçbir şekilde beğenmedim. Yani reklamlarında abarttıkları kadar iyi değil, büyük bir kandırma var kamera konusunda. Ve 3 kamera olduğu halde bir kamerasının açılıp boş olduğu hakkında video görmüştüm YouTube'da. Tanıdıklarımın şebeke ve bağlantı problemleri yaşadığını gördüm. Servisleri berbat, fazlasıyla şikayet var bu konuda. Ve güncellemeler çok geç geliyormuş bunlarla ilgilide şikayet var.

Yazılım arayüz ve donma konusunda sorun yok ama şu anki cihazı elime ilk aldığımda kamera harbi vay be dedirtmisti bana tatmin olmuştum taaki Android 14 güncellemesi gelene kadar kamera bir anda %50 oranında performans kaybı yaşadı eski cihazım Redmi Note 8'den hallice bir hale geldi güncelleme konusunda da Android 14 sonbaharda geldi bu cihaza sonrasında da şubat ayında tekrar bir güncelleme aldı camon 40 Premier için de 3 yıl güncelleme 5 yıl güvenlik güncellemesi şeklinde garanti verilmiş ama elimize ulaşınca cihaz gorucez bunu.

Her şey fiyatına göre hocam. Bende Camon 18p var. Aldıktan 1 yıl sonra rom attım + gcam kurdum. Parasına göre çok iyi şuan. 3. Yılında.

Sözün özü arada güzel modeller çıkarıyor.
Benim için alınacak bir marka değil, önermeyeceğim bir marka. 3 kameradan sadece 2 si bulunuyor buda ayrı bir fiyasko. Memnunsanız hayırlı olsun bir şey demeyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı