Tecno Camon 20 Pro kullanıyorum. Kutusunun içinde çıkan şeffaf kılıf koruma için gayet yeterli. Fabrikasyon ekran koruyucusu da iyi. Çekme, donma vs sorunu hiç yaşamadım. İlk aldığımda 14 saat ekran sürem vardı.
Alınmaz diyenler ile 2013 yılında RN2 aldığımda bunu nereden buldun çin malı diyenlerin kafası aynı.
Alınmamasını tavsiye ediyorum. Çok büyük reklam paraları harcıyorlar ancak adı sanı belli olmayan bir marka. Hindistan pazarı için ucuz telefon üretmişler hep, akıllı telefon pazarında bir Xiaomi bir Samsung kadar deneyimli değiller.
Özellikle kullanan, tecrübe sahibi arkadaşlardan artılarını ve eksilerini belirtmesini rica ediyorum. Tecno camon 18p modelini gözüme kestirdim. Görüşlerinizi bekliyorum.
Merhaba, paylaşımınız yeni karşıma çıktı. 2 senedir Tecno camon 18p kullanıcısıyım ve cihazın yeni modellerine göz gezdirirken forumda sorunuz karşıma çıktı. Cihazı sorunsuz kullanıyorum. Tercihinizi hangi telefondan yana kullandınız bilmiyorum ama ben bu telefonu aldıktan sonra bizim ailede herkes sırayla Tecno camon aldı, kız kardeşim hariç. Oda Samsung kullanıyor telefonu değiştireceği zaman kendiside Tecno camon alacak. Güvenebileceğiniz bi marka kesinlikle. Verdiğiniz paraya faxlasıyla değiyor. Uçuk rakamlara telefon almanın anlamı yok sırf markası var diye. Markası olan telefonlara bin basar.