Tecno megabook S14 vs quantum Ultra GL1601

Taric bin Zilean

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Bugün önüme bu iki laptop düştü. İkisi de pek bilindik değil en azından laptop camiasında. 32 GB RAM olması ve işlemcisinin R9 olmasından kaynaklı quantum olan çok hoşuma gitti. Bir de ikisi de ağır değil laptopların. Sizce bu ikisinden hangisi alınmalı? Veya bunlar dışında ne alabilirim?

Yazılımcıyım ve arada basit oyunlar oynuyorum Metin2 falan gibi. Ekran kartı ile işim yok açıkçası. Şarj, performans ve hafiflik mühim benim için.

Tecno megabook S14

quantum Ultra GL1601

Son düzenleme:
Tecno alınmaz hocam, yapmayın etmeyin.
Ultrabook-iş bilgisayarları ile aşırı bir alakam yok ama ASUS Vivobook-Zenbook ya da Lenovo modellerine bakın bu bütçe aralığında, gördüğüm kadarıyla söylediğiniz cihazlar ~30000+ fiyattalar. Eğer Windows şart değilse MacBook vb. bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tecno alınmaz hocam, yapmayın etmeyin.
Ultrabook-iş bilgisayarları ile aşırı bir alakam yok ama ASUS Vivobook-Zenbook ya da Lenovo modellerine bakın bu bütçe aralığında, gördüğüm kadarıyla söylediğiniz cihazlar ~30000+ fiyattalar. Eğer Windows şart değilse MacBook vb. bakabilirsiniz.
O kadar mı ya? :S

Hocam Windows şart evet, maalesef.

O kadar mı ya? :S

Hocam Windows şart evet, maalesef.
Raporladım mesajımı hatalı bilgi sebebiyle ama silinmemiş daha 😔

Hocam, telefonlarından biliyorum markayı ve telefon kısmında korkunç olduklarını söyleyebilirim.
PC kısmında farklı olduklarını gördüm ama ne kadar iyi ne kadar kötüdür bilmiyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı