Tecno Phantom X2 alınır mı?

Hocam 3 lira değil 5 lira değil 20K yok Techno yok bilmem ne verilmez.

Galaxy S23'ün fiyatından emin değilim fakat S22'de o civarda ona bakın.

İşlemci olarak çok iyi ama genel özellikler bakımından fakir kalmış. Biraz daha koyup 8gen 2'li S23 almak daha mantıklı.

Ciddi olamazsınız, bu cihaz yerine S3 mini alırım çok daha iyi, bu fiyatlara S22 gibi cihazlar var.

Hocam 3 lira değil 5 lira değil 20k yok techno yok bilmem ne verilmez.

Galaxy S23'ün fiyatından emin değilim fakat S22'de o civarda ona bakın.

O fiyata daha iyileri vardır bence.

Kendim için değil arkadaşımın yakını için açtım bu konuyu o kadar alma dememize rağmen aldı ama cevaplarınız için sağ olun.

Kendim için değil arkadaşımın yakını için açtım bu konuyu o kadar alma dememize rağmen aldı ama cevaplarınız için sağ olun.

Diğer özelliklerden kısıp F/P yapmışlar. MediaTek tarafındaki en iyi işlemciye sahip. Aynı cihazı POCO Xiaomi yapsa bayağı satardı ama o kadar para verip Tecno almak güzel riskmiş.

Yok biraz daha koy S23 al yok S3 mini alırım daha iyi yok tecno mekno neymiş yok 8gen 2 al daha iyiymiş şaka mısınız siz birader. 8gen2'den daha iyi işlemci bir kere bu işlemci. Ayrıca tecno kendini kanitlamiş bir marka, siz cahilliğinizden Samsung'tan başka marka bilmiyorsunuz diye diğer markalar güvensiz marka olmuyor. Ayrıca 10 numara telefon ekran gövde oranı ve kavisli ekranının eşi yok rakibi yok.

Kamera lensleri, tasarımı, işlemcisi, ekranı fiyatıni hak ediyor. S23 al diyen arkadaşlara şok oldum bunun fiyati 19 da S23'ün 20-21 falan sanki S23 25 bin TL hem S23 ufacık telefon S23 demek eski s serisine göre mini anlamına geliyor S23 Plus 32 bin TL tecno dediginiz telefonun boyutuna denk almak istiyorsaniz S23 Plus alacaksınız. Hem S23 kamerası iyi degil Ultra modelininkiyle karıştırmayın, Ultra modeli de 45 bin TL ne demek az daha koy S23 al?

Son düzenleyen: Moderatör:

Vallah hocam ben telefonlardan pek anlamıyorum arkadaşın dayısı alacaktı zaten kendisi almış bu telefonu şu ana kadar memnun muş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…