huseyinfatih97
Kilopat
Daha fazla
O kadar para verip tecno marka almazdım açıkçası ama telefona kötü demedim. Amiral gemisi yapalım demişler şaka gibi mono hoparlör vs. koymuşlar detaylarını unuttum ama düşük bütçeli amiral gemisi işte.Yok biraz daha koy S23 al yok S3 mini alırım daha iyi yok tecno mekno neymiş yok 8gen 2 al daha iyiymiş şaka mısınız siz birader. 8gen2'den daha iyi işlemci bir kere bu işlemci. Ayrıca tecno kendini kanitlamiş bir marka, siz cahilliğinizden Samsung'tan başka marka bilmiyorsunuz diye diğer markalar güvensiz marka olmuyor. Ayrıca 10 numara telefon ekran gövde oranı ve kavisli ekranının eşi yok rakibi yok.
Kamera lensleri, tasarımı, işlemcisi, ekranı fiyatıni hak ediyor. S23 al diyen arkadaşlara şok oldum bunun fiyati 19 da S23'ün 20-21 falan sanki S23 25 bin TL hem S23 ufacık telefon S23 demek eski s serisine göre mini anlamına geliyor S23 Plus 32 bin TL tecno dediginiz telefonun boyutuna denk almak istiyorsaniz S23 Plus alacaksınız. Hem S23 kamerası iyi degil Ultra modelininkiyle karıştırmayın, Ultra modeli de 45 bin TL ne demek az daha koy S23 al?
Hayırlı olsun.Ben riske girdim satın aldım kargoda Pazartesi yani 19 Haziran'da elime ulaşmış olur deneyimlerimi paylaşacağım.
O kadar para verip tecno marka almazdım açıkçası ama telefona kötü demedim. Amiral gemisi yapalım demişler şaka gibi mono hoparlör vs. koymuşlar detaylarını unuttum ama düşük bütçeli amiral gemisi işte.
Hayırlı olsun.
Aklıma ilk hoparlör geldi de detaylarını unuttum ekran tepki süresi biraz fazlaydı mesela öyle şeyleri kısmışlar ancak 12t 1ms gecikmeyle çok iyi. Phantomla 12T nin kamerasını da karşılaştırırsan iyi olur.Usta 2 telefon sipariş verdik Xiaomi 12t ve bu tecno Phantom X2 modelini. Şimdi elime Xiaomi ulaştı stereo Dolby hoparlör diye övüle övüle bitirilemeyen telefon benim eski Realme 6 Pro telefonumun hoparlorunden daha kötü, bunu samimiyetle söylüyorum. Tecno'da yarın gelir herhalde onu da deneyeceğim samimiyetle yazacağım. Kamerası gercekten iyi ama Xiaomi 12t modelin. Sen hoparlorden bahsettiğin için hoparlör üzerinden degerlendirdim.
Her türlü kıyası yapacağımdan emin olabilirsin, her şeyini test edeceğim ikisinin de ama tepki süresi olayına anlam veremedim. Zaten hiç bir telefonda gecikme süresi hissetmezsin ki böyle bir bilgi de hiç bir telefonda yok zaten özellik olarak. Ama şunu test ettim onu söyleyebilirim, şu 1hz ve 120 hz arasında adaptive sync olayı var diyorlardı, ona tam inanmamıştım ama bizzat test ettim gerçekten doğru bilgiymiş, yani markanın sırf dikkat çekmek için uydurduğu bir şey değilmiş işe yarayan ve çalışan bir özellik. Testini de şöyle yaptım bir oyun var yılların oyunu Hill Clim Racing adında bu oyunda ne baba telefonların takılma sorunu yaşadığını gördüm çünkü oyun 50 hz civarı veriyor telefonlarda 60 90 120 olduğundan adapte olamadığından sürekli kare atlıyordu ama bu telefonda ilk defa takılmadığını gördüm yani senin kullandığın uygulama kaç hz veriyorsa telefon da otomatik olarak o hz ye sabitleniyor, ortaya da muhteşem bir akıcılık çıkıyor, bunun hakkını gerçekten vermişler.Aklıma ilk hoparlör geldi de detaylarını unuttum ekran tepki süresi biraz fazlaydı mesela öyle şeyleri kısmışlar ancak 12t 1ms gecikmeyle çok iyi. Phantomla 12T nin kamerasını da karşılaştırırsan iyi olur.
Var hocam 20ms panelle 1ms panel aynı değil. Ping vs herşeyin aynı olduğunu düşünürsen ekran tepki süresi devreye giriyor. Daha profesyonel oyuncular buna çok takılır sıradan bir oyuncu pingden dolayı der geçer.Her türlü kıyası yapacağımdan emin olabilirsin, her şeyini test edeceğim ikisinin de ama tepki süresi olayına anlam veremedim. Zaten hiç bir telefonda gecikme süresi hissetmezsin ki böyle bir bilgi de hiç bir telefonda yok zaten özellik olarak.
Üstad telefon geldi denedim, telefon ağır leş çıktı, iade için geri gönderdim umarım iade sürecinde bir problem yaşamam biraz korkuyorum bu iade işlerinden. Telefon inanılmaz kasıyor, ısınıyor, kamerası berbat. Xiaomi 12t nin 5 te 1 i performansı yok. Kesinlikle uzak durulması gereken bir markaymış. Ben sırf ekranı ve işlemcisi için satın almıştım zaten kamera beklentim yoktu ama tek bir beklentim olan performans ve stabilite beklentimi gram karşılamadı. O kadar ısınıyor ki elimde tutamayacaktım neredeyse ve korktum bataryası falan patlayacak diye o kadar ısınıyor. Hemen kapattım koydum gerçekten korkulacak derecede ısınıyor normal değil. Google play arayüzünde, chrome browser ile haber sitelerini falan gezdim test ettim o kadar kasıyor ki benim eski telefonum olan realme 6 pro buna göre inanılmaz stabildi. Hız konusunda problem yok ama stabilite 0 takılmalar, kasmalar, donmalar ne ararsan var, bu kadar pahalı bir telefonda böyle şeyleri görünce şok oldum. Yıllar önce Samsung s8 almıştım onda da bu problemleri yaşamıştım ama o bile bu kadar değildi. Xiaomi gerçekten deneyimli bir marka artık ama ben çok sıkıldım xiaomi'den başka bir telefon alayım demiştim ve bu telefonda karar kılmıştım pişman oldum. Şimdi iade için gönderdim inşallah iade ederler sorun çıkarmadan. İade olursa ne almamı tavsiye edersin, sen gerçekten bilgilisin bu konularda şu response time dediğin olayın telefonlarda olduğunu bilmiyordum bu konuyu açabilir misin biraz hangi siteden kontrol ediyorsun bu ms değerlerini?Var hocam 20ms panelle 1ms panel aynı değil. Ping vs herşeyin aynı olduğunu düşünürsen ekran tepki süresi devreye giriyor. Daha profesyonel oyuncular buna çok takılır sıradan bir oyuncu pingden dolayı der geçer.
Ayrıca dün birine phantom x2 önerdim çok bimiş arkadaşlar hemen disslemişler. Samsung apple harici bir şey önerirsen genelde linçlenirsin burada.
Geçmiş olsun hocam, belki yeni kurulum yaptığından ısınmıştır ne kadar süre kullandınız?Üstad telefon geldi denedim, telefon ağır leş çıktı, iade için geri gönderdim umarım iade sürecinde bir problem yaşamam biraz korkuyorum bu iade işlerinden. Telefon inanılmaz kasıyor, ısınıyor, kamerası berbat. Xiaomi 12t nin 5 te 1 i performansı yok. Kesinlikle uzak durulması gereken bir markaymış. Ben sırf ekranı ve işlemcisi için satın almıştım zaten kamera beklentim yoktu ama tek bir beklentim olan performans ve stabilite beklentimi gram karşılamadı. O kadar ısınıyor ki elimde tutamayacaktım neredeyse ve korktum bataryası falan patlayacak diye o kadar ısınıyor. Hemen kapattım koydum gerçekten korkulacak derecede ısınıyor normal değil. Google play arayüzünde, chrome browser ile haber sitelerini falan gezdim test ettim o kadar kasıyor ki benim eski telefonum olan realme 6 pro buna göre inanılmaz stabildi. Hız konusunda problem yok ama stabilite 0 takılmalar, kasmalar, donmalar ne ararsan var, bu kadar pahalı bir telefonda böyle şeyleri görünce şok oldum. Yıllar önce Samsung s8 almıştım onda da bu problemleri yaşamıştım ama o bile bu kadar değildi.