Tecno Pova 5 alınır mı?

Yüke bindirdiniz mi hiç? Isınma problemi çok fazla var ve su gibi şarj içiyor yüke binince. Tecno markasını bu kadar ünlü yapanda zamanında PUBG FPS'sine göre övüp POCO'yu ünlü yapan, her telefonda olan soğutma sistemini sadece Tecno'da var sanan kitle(genelde TikTok'ta vardı bu topluluk).
Eğer hiç yüke girmediyse zaten şarj ve ısınma problemi yaşamazsınız.
Genellikle ufak tefek oyunlar oynadım hiç telefonu aşırı yoracak bir oyun yüklemedim 10 dakika şarja bırakıyorum %20-%30 arası doluyor ve hemen bitmiyor şarj.

Peki hocam sizce Samsung M34 5G mi Tecno Pova 5 mi yoksa Tecno Camon 20 mi?
Senin için iki telefonu karşılaştırdım.
-M34 sanırım 1000 TL civarı daha ucuz fakat unutmayın Şarj adaptörü alacaksınız 25W şarj aleti 780 TL. Kılıf vesaire de alırsanız yine fiyatları denk oluyor zaten. Birde Tecno 45W hızlı şarj desteği sunuyor ve kutunun içerisinden şarj adaptör ve kablosu, kulaklık, sim iğnesi, kılıf gibi bir çok ürün çıktığını hatırlatayım.

-Samsung'un kasası çok dandik. Elinize Tecno'nun herhangi bir telefonunu alın birde Samsung'un aynı bütçedeki telefonlarını alın Samsung'un dandikliğini hissedeceksiniz. Tecno çok güzel kasa tasarımları yapıyor ve kasa kaliteyi hissettiriyor. Fakat M34 veya A serisinin telefonlarını elinize aldığınızda arka kasanın dandik plastiği sizi tatmin etmeyecek.

-Pova 5 8 Ram/256 GB hafıza sunarken M34 6 Ram/128 GB sunuyor.

-Samsung 4k 30fps video çekebiliyor ve Super AMOLED aşırı kaliteli ekrana sahip. Pova ise ne yazıkki IPS LCS ekran kullanıyor.

-Samsung Gorilla Glass kullanıyor ekranı sağlam zor kırılır. Tecno ne kullanıyor bilmiyorum araştırmadım ama samsung daha iyidir muhtemelen.

-Tecno 20 dakikada %50 dolum garantisi 66 dakikada fullenme garantisi veriyor.

-Tecno çift hoparlör stereo, Samsung tek kanal Mono hoparlör.

Telefonu hangi amaçla kullanacağınızı bilmiyorum fakat oyun vb. için Tecno, gündelik işler için ise Samsung daha iyi duruyor. Bana kalsaydı kullanım farketmeksizin Tecno'yu alırdım.

Hocam onun yerine Redmi Note 13 Pro öneriririm. Fiyatı 10.3K bandında. 60 FPS kamerası ve 8/256 depolamasıyla performansı güzel. 12 GB RAM ve 512 GB'lik modeli de 12.7k civarında.

Attığınız linkteki cihaz büyük ihtimalle yurt dışı.

Genellikle ufak tefek oyunlar oynadım hiç telefonu aşırı yoracak bir oyun yüklemedim 10 dakika şarja bırakıyorum %20-%30 arası doluyor ve hemen bitmiyor şarj.

Senin için iki telefonu karşılaştırdım.
-M34 sanırım 1000 TL civarı daha ucuz fakat unutmayın şarj adaptörü alacaksınız 25W şarj aleti 780 TL. Kılıf vesaire de alırsanız yine fiyatları denk oluyor zaten. Bir de Tecno 45W hızlı şarj desteği sunuyor ve kutunun içerisinden şarj adaptör ve kablosu, kulaklık, SIM iğnesi, kılıf gibi birçok ürün çıktığını hatırlatayım.

-Samsung'un kasası çok dandik. Elinize Tecno'nun herhangi bir telefonunu alın bir de Samsung'un aynı bütçedeki telefonlarını alın Samsung'un dandikliğini hissedeceksiniz. Tecno çok güzel kasa tasarımları yapıyor ve kasa kaliteyi hissettiriyor. Fakat M34 veya A serisinin telefonlarını elinize aldığınızda arka kasanın dandik plastiği sizi tatmin etmeyecek.

-Pova 5 8 Ram/256 GB hafıza sunarken M34 6 Ram/128 GB sunuyor.

-Samsung 4K 30FPS video çekebiliyor ve Super AMOLED aşırı kaliteli ekrana sahip. Pova ise ne yazık ki IPS LCS ekran kullanıyor.

-Samsung Gorilla Glass kullanıyor ekranı sağlam zor kırılır. Tecno ne kullanıyor bilmiyorum araştırmadım ama Samsung daha iyidir muhtemelen.

-Tecno 20 dakikada %50 dolum garantisi 66 dakikada fullenme garantisi veriyor.

-Tecno çift hoparlör stereo, Samsung tek kanal Mono hoparlör.

Telefonu hangi amaçla kullanacağınızı bilmiyorum fakat oyun vb. için Tecno, gündelik işler için ise Samsung daha iyi duruyor. Bana kalsaydı kullanım fark etmeksizin Tecno'yu alırdım.

Oyun için Samsung daha iyi. M34'te bulunan işlemci Pova 5'ten %20 %30 daha güçlü. Üstelik pova 5'teki 8 GB RAM'in RAM tipi belli değil ki zaten HiOS RAM'e ağır bir yük bindiriyor. M34 ise muhtemelen LPDDR4X.
Oyun esnasında ekran kaliteside önemli olacağından M34 1 adım önde. Pova 5 bir tık daha az ısınır M34e kıyasla.
Tecno hızlı şarj, kutu içeriği, depolama ve hoparlörde fark edilebilir ciddi bir üstünlüğe sahip. Kasa olarak M34 ile aynı kasaya sahip.

Oyun için Samsung daha iyi. M34'te bulunan işlemci Pova 5'ten %20 %30 daha güçlü. Üstelik pova 5'teki 8 GB RAM'in RAM tipi belli değil ki zaten HiOS RAM'e ağır bir yük bindiriyor. M34 ise muhtemelen LPDDR4X.
Oyun esnasında ekran kaliteside önemli olacağından M34 1 adım önde. Pova 5 bir tık daha az ısınır M34e kıyasla.
Tecno hızlı şarj, kutu içeriği, depolama ve hoparlörde fark edilebilir ciddi bir üstünlüğe sahip. Kasa olarak M34 ile aynı kasaya sahip.
Hocam telefonlardan aşırı anlayan birisi değilim. Fakat kasa kalitesinin gerçekten aşırı farkettiğini söyleyebilirim. Malzemesi belki aynıdır fakat telefonu elinize aldığınızda gerçekten kaliteli bir telefon hissi alıyorsunuz. Ekran konusunda katılıyorum, işlemci konusunda Samsung kendi işlemcisini kullandığı için bilgisizim.

Hocam telefonlardan aşırı anlayan birisi değilim. Fakat kasa kalitesinin gerçekten aşırı fark ettiğini söyleyebilirim. Malzemesi belki aynıdır fakat telefonu elinize aldığınızda gerçekten kaliteli bir telefon hissi alıyorsunuz. Ekran konusunda katılıyorum, işlemci konusunda Samsung kendi işlemcisini kullandığı için bilgisizim.

Evet kasa kalitesinde boyutlardan ve renklerden dolayı Pova 5 daha kalitesli hissetiriyor olabilir elime almadım hiç ama malzeme aynı diye dedim.
İşlemci olarak Samsung üretimli Exynos 1280 daha sıcak çalışır ama daha güçlüdür G99a kıyasla.

Hocalarım benim telefondan beklentim bataryası 1 güne yakın gitsin orta düzey oyunları orta veya düşük grafiklerde oynatsın kamerası çok kötü olmasın çok iyisinede gerek yok sosyal medyada rahatça gezineyim bana yeter benim beklentim bunlar.

Hocalarım benim telefondan beklentim bataryası 1 güne yakın gitsin orta düzey oyunları orta veya düşük grafiklerde oynatsın kamerası çok kötü olmasın çok iyisinede gerek yok sosyal medyada rahatça gezineyim bana yeter benim beklentim bunlar.

Hocam onun yerine Redmi Note 13 Pro öneriririm. Fiyatı 10.3K bandında. 60 FPS kamerası ve 8/256 depolamasıyla performansı güzel. 12 GB RAM ve 512 GB'lik modeli de 12.7k civarında.

Hocam bu cihaz %99 ihtimalle yurt dışı ithalatçı garantili yazıyor.

Vergi indiriminden yararlanamiyorsan 2.5k daha koy Nothing Phone 1 al arkana yasan.
Bütçem en fazla 10.000 TL dedim hocam nasıl koyacağım 2.5k

Evet hocam zaten ikisinden birini alacağım ya M34 ya da Tecno Pova 5 fakat hala daha tam emin değilim biriniz Tecno çok iyi diyor bir diğeriniz çok kötü diyor ne yapacağım hala emin değilim ama işlemci ve 5G desteği olması M34 de çok cazip geliyor fakat bir diğerindede kutu içeriği ve farklı tasarım çok cazip geliyor.

Hocam Amazon'dan gelen ithalatçı garantili mi oluyor yoksa normal garantili mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı