Bootlader moda girmiyor mu? Stock ROM kurabilirsiniz.Tecno Spark 10 crDroid kurarken Bootloop'ta kaldı, ekrana sürekli Tecno logosu ve orange stage yazısı geliyor ve tekrar döngüye giriyor, acil yardım eder misiniz?
Bootlader moda girmiyor mu? Stock ROM kurabilirsiniz.
Bilgisayar görüyor mu?Hocam hiçbir şey yapamıyorum yani Gemini güç tuşu ve ses açma tuşuna aynı anda bas falan dedi ne dediyse yaptım ama hiçbir menuye girmiyor sadece açılıp kapanıyor sürekli.
crDroid GSI rommuş galiba yani her cihaza uyuyor diye biliyorumROM telefonla uyuşmayabilir veya CrDroid'in Android sürümü uyuşmayabilr geri stock ROM kurman gerekebilir bir dene.
crDroid GSI rommuş galiba yani her cihaza uyuyor diye biliyorum.
Hocam kablolu USB ile bağlamaya çalısıyorum windows "girdi" sesi geliyor ardından telefon kapanınca "çıktı" sesi geliyorBilgisayar görüyor mu?
fastboot devices
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot reboot recovery
Hocam direk cmdye mi yazıyım yaniRecovery çalışmıyorsa verdiğim kodu deneyebilirsin.
Bash:fastboot devices fastboot flash recovery recovery.img fastboot reboot recovery
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.