Bilgisayar görüyor demekki. ADB reboot bootlader komutunu deneyin.Hocam kablolu USB ile bağlamaya çalısıyorum windows "girdi" sesi geliyor ardından telefon kapanınca "çıktı" sesi geliyor
Recoverye gerek yok, önce stock ROM kurmak lazım.Recovery çalışmıyorsa verdiğim kodu deneyebilirsin.
Bash:fastboot devices fastboot flash recovery recovery.img fastboot reboot recovery
Bilgisayar görüyor demekki. ADB reboot fastboot komutunu deneyin.
Recoverye gerek yok, önce stock ROM kurmak lazım.
nasıl kurabilirim hocam baya bilgisizim bu konularda ilk defa deneyimliyorumBilgisayar görüyor demekki. ADB reboot fastboot komutunu deneyin.
Ben bu yöntemi biliyorum.Bilgisayar görüyor demekki. ADB reboot bootlader komutunu deneyin.
Hocam 2.komutta "waiting for any device" dediSana bunu adım adım anlatayım:
1-platform Tools klasörünü aç.
(ADB & Fastboot dosyalarının olduğu klasör)
2-klasör boşluğuna Shift + sağ tık
3-“powershell penceresini burada aç” veya “komut penceresini burada aç”
Hocam 2.komutta "waiting for any device" dedi.
Hocam galiba bu komutları yazabilmem için telefonun tamamen kapanması lazımBen bu yöntemi biliyorum.
Okuduğunu nasıl anlayabilirim hocam sadece sürekli windows aygıt sesi geliyorCihazı okuyor mu okumuyorsa bu hatayı verir.
Hocam galiba bu komutları yazabilmem için telefonun tamamen kapanması lazım
Tamamdır hocam saolunBende normal oluyordu ama bir dene ya da başka arkadaşların cevaplamasını bekle.
Aygıt sesi gelir gelmez bunu yapıştırın.Hocam galiba bu komutları yazabilmem için telefonun tamamen kapanması lazım
Okuduğunu nasıl anlayabilirim hocam sadece sürekli windows aygıt sesi geliyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.