Tecno Spark 10 Pro alınır mı?

7500 tlye samsung galaxy a23 gibi tecnodan kat kat kaliteli bir telefon varken o markaya niye para verirsinizki? İllede oyun diyorsanız xiamoi oyunlarda perfonmansı yüksek.

Bence yd Xiaomi alın 1 6 ay bir simde 6 ay diğer simde kullanın 1 yıla SIM parasını cikarirsiniz 8K ya da yasal kayıt yaptırır sınırsız kullaniesiniz.

7000-8000 arası pubg orta ayarlar oynatabilcek en az 45 fps bir cihaz önerir misiniz arada oynuyorumda.

7500 tlye samsung galaxy a23 gibi tecnodan kat kat kaliteli bir telefon varken o markaya niye para verirsinizki? İllede oyun diyorsanız xiamoi oyunlarda perfonmansı yüksek.
Xiamoi alınmaz bence benim arkadaşta vardı çok ısınıyordu oyunlarda en son cihaz değiştirince yere vurup parçaladı onu.

7000-8000 arası PUBG orta ayarlar oynatabilecek en az 45 FPS bir cihaz önerir misiniz arada oynuyorumda.

Dediğim gibi Xiaomi serisine bakabilirsiniz arkadaşım yurt dışı mi 10 t aldı 2. elden 5000 TL'ye kaydını kendisi yaptığını söylüyor 144 Hz ekranı ve Snapdragon işlemcisi ile çok rahat işinizi görür.

Kardeşim 3 senedir xiamoi redmi note 9 pro kullanıyor. Şu zamana kadar hiç bir problem yaşamadı. Arkadaşınız telefonun sınırlarını zorlamış olabilir.

Ama hangi cihazı vardı? Bir Redmi Note 8 le Note 9 la benim bahsettiğim cihazı karşılaştırmayız o telefonlar giriş bunlar amiral gemisi.

Tamamdır herkese teşekkürler .

Dostum Tecno alma bende vardı kanser telefon 1 yıldan az kullandım samsunga geçtim gençleştim resmen.
2 yıl 2. Ayimdayim ekranı paramparça memlekete geldim ne fotoğraf cekebiliyorum ne ergonomik tek artısı bataryasi o da üzmeye başladı cebimde şarjı boş gezdirdi beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…