Alınmaz.Merhaba 12000 TL bütçeye bu telefonu buldum iyi midir ve beni kaç yıl idare eder? Oynayacağım oyunlar: eFootball, belki PUBG Mobile ve FC Mobile, kamera önemli.
Hocam niye alınmaz ve hangi telefonu önerirsiniz?Alınmaz hocam.
Hocam bu telefonu biliyorumda bu telefonun tasarımını hiç beğenmiyorum başka bir öneriniz var mı?Alınmaz.
Onun yerine bunu alabilirsin.
Hocam niye alınmaz ve hangi telefonu önerirsiniz?
Hocam belirttiğim gibi o telefonun tasarımını hiç beğenmiyorum yine de teşekkürler bu arada başka öneriniz var mı zahmet olmazsaArkadaşın attığı Phone 1 alınır. Tecno markasıyla ilgili çok fazla şikayet var.
Bütçedeki diğer telefonlar ile arasında çok fazla farkı olmadığı sürece önermiyorum hocam.
Redmi Note 13 veya Note 14 Alınır Mı?Arkadaşın attığı Phone 1 alınır. Tecno markasıyla ilgili çok fazla şikayet var.
Bütçedeki diğer telefonlar ile arasında çok fazla farkı olmadığı sürece önermiyorum hocam.
Hocam belirttiğim gibi o telefonun tasarımını hiç beğenmiyorum yine de teşekkürler bu arada başka öneriniz var mı zahmet olmazsa.
Redmi Note 13 veya Note 14 alınır mı?
A35 daha pahalı o bütçeye çıkamıyorumSamsung A35 olabilir o zaman.
A35 daha pahalı o bütçeye çıkamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.