Tecno Spark 7 Pro almaya değer mi?

Bütçe
3500

WukuWukong

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Tecno Spark 7 Pro aldım. Ancak siparişi iptal edebilirim, 3500 TL civarına daha iyi diyebileceğimiz telefon var mıdır? (Amacım performans, biraz da olsa kamera iyi olsun, ekran çözünürlüğü ve PPI umurumda değil bundan dolayı ekranı 90 Hz olduğu için özellikle aldım fakat telefonda jiroskop yok, Micro USB olması da kötü yine de bence bulabildiğim aradığım özellikler için en iyisi buydu.)

Alabiliyorsanız ikinci el alın. Bu fiyatta sıfır telefonlar iyi değil.

Doğru diyorsunuz, aldım bakalım internette yerli yabancı (neredeyse tamamı hint :D ) birçok video izledim ve benim beklentilerimi karşılayabilecek düzeyde olduğunu gördüm. Umarım pişman olmam diyorum. Bir de biliyor musunuz bilmem ama çiçek sepetinde tahmini teslim 7-9 Eylül arasında yazıyor bu bana ulaşma zamanı tahmini mi? Yoksa kargoya verilme tahmini mi? Biliyorsanız bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahmini teslim 7-9 Eylül arasında yazıyor bu bana ulaşma zamanı tahmini mi? Yoksa kargoya verilme tahmini mi?
Ulaşma zamanı tahmini o eğer tahmini teslim yazıyorsa.

Çok geç ama şu telefon kadar kötü bir telefon görmedim ekran olarak kronik çok saçma bir tasarımı var ekran belli bir kullanım sonrası kendi kendine tıklamaya başlıyor almayın aldırmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı