Tecno Spark 8C 128 GB alarak hata mı yaptım?

Tecno Camon 18 gibi rezil telefonu lanet bir sene kullandıktan sonra bu TECNO markasına bir daha asla yüz vermeyeceğim. Bu arada MediaMarkt, vatan vs. telefon almak direk hata.

Hocam sadece oradakilerin tavsiyesine uymayın prim almak için Çin mal fason mallar önerip duruyorlar Samsung ve Apple bu 2 markadan vaz geçmeyin.

Alınan malı kötülemek pek güzel bir şey olmasa da hocam maalesef öyle duruyor.

Aldığıma bin pişmanım.

Özellik olarak diğer bilinen markalar ile ayno hatta bazen daha iyi özellik sunabiliyor böyle markalar ama kalite açısından pek güvenilmez.

Samsung veya Apple desek iyi midir?

Ne alakası var hocam Ben şimdi tekelleşmeye karşıyım deyip Samsung Apple gibİ Kaliteli Markalardan vaz mı geçeceğim bu piyasada 2 Üretici vardır bana göre 1 Samsung 2 Apple üstüne tanımam kalite kokuyor ikisi de.

Dediğiniz bana mantıklı geliyor. Ama gerçekten çok mu kötü?

Bu arada MediaMarkt, Vatan vs. telefon almak direk hata.

Oralardan Samsung veya iPhone almak mantıklı mı peki?

Samsung ve Apple bu 2 markadan vaz geçmeyin.

Buradaki konuya cevap hocalarım bana sizin dediğiniz gibi bu markayı önerdi.

Aldığıma bin pişmanım.

Ahh Hocam oradakiler çünkü Nefret edilesi tipler orada size bunu öneren Techno yetkili satıcısı orada bu tarz çin malı fason markaların yetkili satıcısı var her sattığı üründen 2 katı prim alıyor tecno xiaomi oppo poco bunlar rezalet markalardır hocam en iyi seçenek para biriktirip Üst Model bir Samsung ya da İPhone almak sorunuza gelirsek Samsung ve Apple'a hiçbirisi yaklaşamaz 14 Pro Max S23Ultra gibi modellerle günümüzde Mükemmel telefon üreten bu 2 markadan şaşılmaz hocam en iyis iade deneyin olmazsa sıkmayın canınızı her işte bir hayır vardır ileride daha iyisini alırsınız

@Sloty şimdi baktımda; teknoloji devlerine baktım. İlk 10'a baktım. Telefon satan şirket olarak Apple ve Samsung var.
  • Apple: 2,8 trilyon dolar
  • Samsung: 600 milyar dolar
Piyasa değeri bu şekilde. Ve buna yaklaşan Xiaomi var. O da 180 milyar dolar. Yine de dağlar kadar fark var. Tartışılmaz bile.

Aldığıma bin pişmanım.

Çok kötü değil. Fakat diğer markalar gibi uzun süre götürmeyebilir.

Bu arada MediaMarkt, vatan vs. telefon almak direk hata.

Vallaha aynen öyle. İnternetten güvenemedim. Tutup Media'dan aldım. Almaz olaydım. O zaman alacağım telefon burada indirimdeydi güya. Eylül'de aldım. Ocak ayında telefon bozuldu böyle ekranda lekeler falan çıktı. Ocak ayının son haftası telefonu garantiye verdim. Araya deprem girdi. Müşteri hizmetlerini arıyorum. Oyalayıp duruyorlar. Telefonu kayıp ettiler. Kaç ay oldu telefon ortalıkta yok. İstersem telefonumun parasını iade edeceklermiş. Kadına diyorum ki o zamanki fiyatla şimdiki bir mi? Senin vereceğin parayla şimdi 2. elini bile alamam. Ya bana telefonumu gönderin yada aynı model yenisini. Ya da keyfiniz bilir şikayetçi olacağım dedim. Şikayetçi olacağım deyince 2 gün sonra aradılar. Telefonunuzu kargoya vereceğiz kargo numarasıyla takip edebilirsiniz dediler. 3 Hafta oldu yine ses seda yok. MediaMarkt'mış bir daha tövbe, bir de öve öve reklamını yaparlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı