- Makaleler
- 1
Bir önceki konu: Tecrübe ettiğim yabancı VPS firmaları & Öneri VPS'ler & Kaliteli VPS Firmaları
Bir önceki konumdaki firmalar biraz daha profesyonel düzeydeydi. Hatta Contabo artık oversell yaptığı için 6 çekirdekli makineleri bile 2 çekirdek performansı veriyor.
2025 Mayıs ayı, Haziran ayı itibariyle kesinlikle göz atmanız gereken firmaları aşağıya bırakıyorum.
Hiçbir linkte referans veya affilate bağlantısı bulunmamaktadır.
Root server hizmetlerini kullanıyorum. Fiyat performans konusunda kesinlikle göz atmanız gereken bir sağlayıcı. Yedekleme hizmeti adet şeklinde satılıyor. 24 saat içerisinde 3TB'den fazla trafik alırsanız 200mbps limitleniyor bandwith. Normal koşullarda 2.5Gbps. 2Tbps güce kadar ücretsiz DDoS koruması mevcut. Kampanyalarını takip edin, bazen 2-3 günlüğüne 4€'ya bile 8GB rame sahip vps alabilirsiniz(1 yıllık sözleşme ile).
Yine fiyat performans konusunda ödül almış bir sağlayıcıdır. Kısa bir süre kullandım fakat raid 10 nvme kullanıyolar sunucularda baya hızlı bu yüzden. Yukarıdakiler kadar ucuz fiyat değil fakat fiyat yükseldikçe fiyat performansı da artıyor.
Yine böyle firmalara denk geldikçe konu açmaya devam edeceğim.
Eski konum: Tecrübe ettiğim yabancı VPS firmaları & Öneri VPS'ler & Kaliteli VPS Firmaları
Bir önceki konumdaki firmalar biraz daha profesyonel düzeydeydi. Hatta Contabo artık oversell yaptığı için 6 çekirdekli makineleri bile 2 çekirdek performansı veriyor.
2025 Mayıs ayı, Haziran ayı itibariyle kesinlikle göz atmanız gereken firmaları aşağıya bırakıyorum.
Hiçbir linkte referans veya affilate bağlantısı bulunmamaktadır.
Alwyzon
1 adet VDS hizmetlerini ve 1 adet depolama VPS hizmetlerini kullanıyorum. 2024 ve 2025 yıllarının belirli aylarında dünya fiyat performans birincisi sağlayıcı. Bütün fiyat kategorilerinde şuanda rakibi bulunmamaktadır. Yedekleme planlayıcı hizmeti mükemmel, başka hiçbir firmada görmediğim bir özellik. 3€'ya belirlediğiniz saatler arasında otomatik snapshot yedeği alıyor. 20TB bandwith'e kadar internet hızı 3GBPS. Dünyada 6€'ya bu hızı size sağlayabilecek başka bir firma yok.Saatlik Faturalama | HAYIR | |
---|---|---|
DDOS Koruması | HAYIR |
IPv6 desteği | Evet |
---|
Netcup
Root server hizmetlerini kullanıyorum. Fiyat performans konusunda kesinlikle göz atmanız gereken bir sağlayıcı. Yedekleme hizmeti adet şeklinde satılıyor. 24 saat içerisinde 3TB'den fazla trafik alırsanız 200mbps limitleniyor bandwith. Normal koşullarda 2.5Gbps. 2Tbps güce kadar ücretsiz DDoS koruması mevcut. Kampanyalarını takip edin, bazen 2-3 günlüğüne 4€'ya bile 8GB rame sahip vps alabilirsiniz(1 yıllık sözleşme ile).
Saatlik Faturalama | Mevcut | |
---|---|---|
DDOS Koruması | Mevcut | DDoS Protection – Secure Infrastructure & Uptime | netcup |
HostUp
Yine fiyat performans konusunda ödül almış bir sağlayıcıdır. Kısa bir süre kullandım fakat raid 10 nvme kullanıyolar sunucularda baya hızlı bu yüzden. Yukarıdakiler kadar ucuz fiyat değil fakat fiyat yükseldikçe fiyat performansı da artıyor.
Saatlik Faturalama | HAYIR | |
---|---|---|
DDOS Koruması | Evet | CDN77 tabanlı DDoS koruması. |
Yine böyle firmalara denk geldikçe konu açmaya devam edeceğim.
Eski konum: Tecrübe ettiğim yabancı VPS firmaları & Öneri VPS'ler & Kaliteli VPS Firmaları