Tehdit ediliyorum

İsminize ait tehdit varsa şikayetçi olun ve uzlaşma yoluna gidin. 15 20 bin tl keriz parası yersiniz. Ailenize konuyu anlatın ve avukata gidip şikayetçi olun. Sadece vekalet ücretine bile yaparlar muhtemelen keklik dosya.
Manevi tazminat davası açın hocam. Az kalmaz uzlaşma avukatı gelir ağlamaya. Şşey öyle demek istememiş çok üzgünmüş bidaha olmaz olur mu .

Bu tipler artmaya başladı!

SS'lerle beraber polise git.

Konu sahibi geldi sınıfla dayak attı diyelim ki onlarda intikam almak için bıçakla girişirse ne olacak peki belki bıçakla gelecek tehdit eden kişi ve konu sahibini öldürecek belki bu kadar basitmi vicdanınız elveriyor mu konu sahibinin ölümüne.

Bu tipler artmaya başladı!

Sıfır Bir gibi diziler yüzünden. Herkes kendini keko, mahalle abisi sanmaya başladı. Ağızlarını gererek konuşmaları ve kötü alışkanlıklar cabası.

Hocam siz mi yazdınız o bıçak olan mesajı bende buna benzer bir şey yazdım ama bıçak yazmadım. Bana diyorlar sandım başka görüş bulamayınca.
Ben git adamı bıçakla yazmamışım ki :d Pusu yiyince savunma amaçlı kullanırsın anlamında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…