Tehdit ediliyorum

Bıçak taşısın sonra öldürsünler birbirlerini birisi tehdit etti diye ne güzel çözüm.

Sevgili olmadığınızı gene Instagram storysi üzerinden ima etseniz.
gerçi bunlar lafta anlamaz.

Peki. Bekleyelim görelim.
Efendim bir tık fevri konuşmuşum pardon, dediğiniz şekilde olursa cebinde hem bıçak hemde biber gazı gibi hem öldürücü hem hasar bırakıcı eşyalar onu korumuş gibi olacak ve ona güvenip her şeye atılabilecek kendini daha güçlü hissedecek bu kötüdür ki başına iş gelme olasılığını artırır umarım açıklayıcı olmuştur esen kalın kutlu geceler dilerim.

polisi falan kötülemiyorum ama bunları alıllar 1 saat sonra salarlar.

15 yaşında muhtemelen yaşını bilmiyorum bu tarz yanlış öneride bulunuyorlar ha bir de beğeni ve diğer mantıklı önerilere beğenmeme atan var aklımı kaçıracağım sonra bunun bıçaklanıp ölecek bir insan bir gün.

Polise söylerseniz hemen serbest kalacakları için daha kötü kin beslerler, tamam abi büyüksünüz abi kafasına girersen kurtulursun en azından. Ha diyorsan bunlar laftan anlamaz o zaman büyüklerine danışacaksın.

Kimsenin öyle bir şeye hakkı yoktur hakkınızı arayın darp edilmekten korkmayın aksine o vurduğu için mahkeme karşısında ceza alacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…