Tehdit ediliyorum

Gerçekliğe uyan kanka polis ne yapabilecek ha? En fazla 2-,2.5 ay yatar sonrası da intikam davasına dönüşür.

Gerekirse özel avukatla dava açacak peki polise gitmek yerine konu sahibi bıçaklanırsa çok iyi mi olacak erkeklik gururu birinimi bıçaklamak yanlış önerilerde bulunmayın.

Gerekirse özel avukatla dava açacak peki polise gitmek yerine konu sahibi bıçaklanırsa çok iyi mi olacak erkeklik gururu birinimi bıçaklamak yanlış önerilerde bulunmayın.

Ya kanka dava ettin adam yattı çıktı sonra ne olacak diyorum ben sana ha ne olacak adam intikam almaz mı?

Hacı neymiş bu gurur ya. Her sayfada bir mesajın var erkeklik gururu diye. Töre namus intikam! (!)

Bu arkadaşa bir gün 30 kişi saldırmaya çalışsın ben görürüm bundaki gururu. Dayak yiyip hastanelik mi olmak iyi tamam abi deyip beladan uzaklaşmak mı?

Eline bıçak al falan diyen olmuş hangi yıldayız acaba bıçaklasan kaç yazcak çocuğu bağırışma olduğu gibi mahalleli polisi arar zaten hadi polis gelene kadar çocuğu bıçakladın kaçtın Max 2 gün tutuklanıcaksın hayatın mafolucak aynısı o çocuk içinde geçerli riske atmaz en iyisi gitmeyin ve ailenize durumu anlatın bilgileri olsun ona göre tedbir alsınlar.

Ya kanka dava ettin adam yattı çıktı sonra ne olacak diyorum ben sana ha ne olacak adam intikam almaz mı?

Alırsa yine dava açılır ve daha uzun süre ceza alır zaten hem belki de korkar bunu yapan kişi konu sahibi bıçaklanırsa mükemmel'mi olacak?

Hacı neymiş bu gurur ya. Her sayfada bir mesajın var erkeklik gururu diye. Töre namus intikam! (!)

İster tehtite olsun ister kavgada olsun kanka onu kaybettikten sonra ne namus kalır ne ırz kalır bunu demek istiyorum konuşma özgürlüğüm sınırlı olmasa diyecek çok şey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…