Tehdit ediliyorum

Ülkemizde maalesef adalet düzgün sağlanamıyor.

Üzgünüm ama bu durumun sebebi sizin gibi zihniyetler bal gibide polise kanıtları toplayıp polise verecek o işlem yapmazsa.

Özel avukat tutup mahkemeye verecekler cezasını vermediyse mahkeme gerekli olan sonuca itiraz edecekler.

Sesini duyuracaklar sende buna benzer durumalar yaşadıysan sende bunu uygulan ve sesini polise mahkemeye duyur bu sayede bu tipler korkacak ve bunları yapmamaya başlayacaklar.

oturduğun yerin uzak yerlerinden birini söyle bekle de beklesin bu ucubler böyle uğraşılmaz

Eski sınıfını komple çağır çocuğa bir güzel meydan dayağı çekin bir daha önünden geçemez en temiz çözüm ya da bileklere kuvvet .

Aynen dediğini yapanları gördük. Şu an açık açık cinayet işleyip mahkemeden serbest kararı çıkan binlerce kişi var. Tanımadığınız kişiler hakkında fikir belirtmeyin. Cidden sinir bozucu olmaya başladı.

Kardeşim bence insanlar yeterince cevabını verdi. Polise git, mahkeme aç. Kanıtları avukata ver. Bir süre de ortalıkta gözükme.

O kadar kadın cinayeti oldu. Adam girip çıkıyor.
Hadi durdur bunu.
Adam diyor zaten, ben öldürdüğümde serbest kalıyorum.
Bu mu adalet?
Hükümet bizi dusunseydi; bu halde olmazdık. Bunların üremesine izin vermemelileri gerekirdi.
Hoş ya,
Arkadan tutup atmak kolay. O dava düşünce n'olacak acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…