Tehdit ediliyorum

Şimdi o konuda haklısın ama konu çok saçma olunca aileye gitmek bilemedim yani.

Şimdi o konuda haklısın ama konu çok saçma olunca aileye gitmek bilemedim yani.
Konu saçma mı? Adamlar Kürt diyorsun. Hayatın riske girebilir orada geberirsen kim ne yapacak? Zaten görmüyor musun halleri pişmanım diyen geri çıkıyor ceza evinden. Önlem al ya.

@xiquse kahveni yap korkma sakinleş dışarı fazla çıkma çıkacaksanda yanında bıçak bulunsun ağır bir şey olursa polise gidersin söyleyeceklerim bu kadar.

@xiquse kahveni yap korkma sakinleş dışarı fazla çıkma çıkacaksanda yanında bıçak bulunsun ağır bir şey olursa polise gidersin söyleyeceklerim bu kadar.
Sakinleş? Kahve yap? Dışarı fazla çıkma? Kürt çeteleri acımasızlardır. Hep birlikte saldırırlar. Nerede yaşadığına kadar bulurlar. Bir önlem alınması zorunlu. Bıçak taşımak hem yasak hem de çözüm değil. Polisler ne güne duruyor acaba???????

Ne dedim aga gidecekse gitsin polise. Bence de gitsin.

İlk bana yazan çocuk silahlı resim olan. Korkusu olmayanda o bacak kıracak olan da arkadaşı.

Polise gideceğim hafta içi.

Dosya Ekleri

• 1670164070999.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 84
  • 1670164070977.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 78
  • 1670164071019.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 75
Vakit kaybetmeden şikayet edin. Uğraşır dururlar mahkemelerle, iyi bir hakim denk gelirse de güzel ceza alırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…