Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.587 Çözümler 134 4 Aralık 2022 #251 Tüm tehditleri SS al, mahkemeye ver.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 4 Aralık 2022 #252 Hocam konu çok boş uzamış adres verin toplanalım.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #253 supprime dedi: Dalga geçiyoruz hocam ayrıca hayatı boyunca biriyle illaki burun buruna gelecek polis her tehdit edeni içeri alıyor sanıyorsanız orası başka. Genişletmek için tıkla... Hayır zaten konu sahibi kavgada zarar göreceğini belirtmiş ve şikayet etse onları mutlaka ceza alır kavgaya gerek yok.
supprime dedi: Dalga geçiyoruz hocam ayrıca hayatı boyunca biriyle illaki burun buruna gelecek polis her tehdit edeni içeri alıyor sanıyorsanız orası başka. Genişletmek için tıkla... Hayır zaten konu sahibi kavgada zarar göreceğini belirtmiş ve şikayet etse onları mutlaka ceza alır kavgaya gerek yok.
sizoxgod Picopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 202 Çözümler 1 4 Aralık 2022 #254 Beline oyuncak silah koymuş mafyayım diye geziyor, daha fazla vakit kaybetmeden ilgili birimlere şikayet etmelisin.
Beline oyuncak silah koymuş mafyayım diye geziyor, daha fazla vakit kaybetmeden ilgili birimlere şikayet etmelisin.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #255 Yukapian dedi: Hocam konu çok boş uzamış adres verin toplanalım. Genişletmek için tıkla... Konu sahibide sizde bıçaklansın hayatı kararsın iyiymiş.
Yukapian dedi: Hocam konu çok boş uzamış adres verin toplanalım. Genişletmek için tıkla... Konu sahibide sizde bıçaklansın hayatı kararsın iyiymiş.
E eXKlinE Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 292 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #256 Yukapian dedi: Hocam konu çok boş uzamış adres verin toplanalım. Genişletmek için tıkla... sizoxgod dedi: Beline oyuncak silah koymuş mafyayım diye geziyor, daha fazla vakit kaybetmeden ilgili birimlere şikayet etmelisin. Genişletmek için tıkla... Çok sinirlendim aga haklısın.
Yukapian dedi: Hocam konu çok boş uzamış adres verin toplanalım. Genişletmek için tıkla... sizoxgod dedi: Beline oyuncak silah koymuş mafyayım diye geziyor, daha fazla vakit kaybetmeden ilgili birimlere şikayet etmelisin. Genişletmek için tıkla... Çok sinirlendim aga haklısın.
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 4 Aralık 2022 #257 mrht1234 dedi: Konu sahibide sizde bıçaklansın hayatı kararsın iyiymiş. Genişletmek için tıkla... İroni olduğunu anlamıyor musun?
mrht1234 dedi: Konu sahibide sizde bıçaklansın hayatı kararsın iyiymiş. Genişletmek için tıkla... İroni olduğunu anlamıyor musun?
xiquse Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #258 eXKlinE dedi: Bende kürdüm aşiretçilikten nefret ederim vatanseverim. Genişletmek için tıkla... Kürdlerle sıkıntım yok ama bu tarzlarından nefret ederim.
eXKlinE dedi: Bende kürdüm aşiretçilikten nefret ederim vatanseverim. Genişletmek için tıkla... Kürdlerle sıkıntım yok ama bu tarzlarından nefret ederim.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 4 Aralık 2022 #259 mrht1234 dedi: Konu sahibide sizde bıçaklansın hayatı kararsın iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Niye her şeyi ciddiye alıyorsun hocam senle böyle kaç tane konuda denk geldik.
mrht1234 dedi: Konu sahibide sizde bıçaklansın hayatı kararsın iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Niye her şeyi ciddiye alıyorsun hocam senle böyle kaç tane konuda denk geldik.
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.538 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2022 #260 xiquse dedi: Yok üst üste koyarım falan... Genişletmek için tıkla... Hakaret davası açabilecek durumunuz var mı? Boş tehdit de olabilir gerçekte, sonuç olarak mesaj olarak attıkları için herşey belli. Şikayetçi olun.
xiquse dedi: Yok üst üste koyarım falan... Genişletmek için tıkla... Hakaret davası açabilecek durumunuz var mı? Boş tehdit de olabilir gerçekte, sonuç olarak mesaj olarak attıkları için herşey belli. Şikayetçi olun.