Tedbir olarak mail şifreni değiştir mail atan kişiyi engelle oltalama maili gibi duruyor ilerleyen zamanlarda seni tehdit ederek donuna kadar bile alabilir ama kanmazsın diye düşünmekteyim hiç canını sıkma bir şey yapamazlar dediklerimi yap bir de PC virüs taraması yapmanı öneririm.
2.tavsiyem sana mesaj atan kişiyide engelle ve ne olur ne olmaz SSleri sende dursun yarın öbür gün kapına polis falan gelirse en azından zararını kapatırlar.
2.tavsiyem sana mesaj atan kişiyide engelle ve ne olur ne olmaz SS'leri sende dursun yarın öbür gün kapına polis falan gelirse en azından zararını kapatırlar.
Ben S20 FE kullanıyorum.
Quick paneli good lock ile genişlettim ve good lock ile saniye ekledim.
Onun dışındaki özellikler telefonun kendisinde olan özellikler ha bir de ChatGPT indirince onu ekleyebildim o kadar herhangi bir şey yapmadım
Kamera erişimi de A serisi ve düşük serilerde yok diye biliyorum.
Bilgiler pazarlanıyor kullandığımız kayıt yaptığımız her sosyal medya platformu bilgilerimizi başkalarına satarak onların bize ulaşmasını sağlıyor maalesef ve önü hiçbir şekilde alınamıyor bu yüzden böyle mailleri ya da mesajları ya da aramaları engelleyip geçmek lazım başka yapacak bir şeyimiz yok onlar bizden daha donanımlı maalesef.