Hocam siz nerede yaşıyorsunuz? Belki yakınızdır ya da öyle birileri çıkar vs. Belki konuyu çok uzatmadan uzlaşarak falan arabulucu birileri çıkar buradan Allah bilir.
Dediğinize göre siz hiçbir şey yapmamışsınız, çocuğun kız arkadaşıyla arkadaşsınız diye çocukta size sataşıyor. Madem durum böyle aileniz neden size kızsın? Bu işte sizin de bir payınız var gibime geliyor.
Hocam benim ailem zaten kızla konusmama kızar diyorum. Benim suçum yok sadece arkadaşım kızla ve konuştuğumuz için kavga. Başıma bela oldu, bende mi suç?
Hocam siz nerede yaşıyorsunuz? Belki yakınızdır ya da öyle birileri çıkar vs. belki konuyu çok uzatmadan uzlaşarak falan arabulucu birileri çıkar buradan Allah bilir.
Hocam benim ailem zaten kızla konusmama kızar diyorum. Benim suçum yok sadece arkadaşım kızla ve konuştuğumuz için kavga. Başıma bela oldu, bende mi suç?
Yarın dedigim yere gel ile bitti.
Konya.
Çocuk Low IQ'muş onu öğrenmiş olduk. Ben senin abin falan olsaydım ki eğer ciddiyim çocuğu öldürürdüm kardeşime bir de çağıracak hesap sorucak kimmiş lan o. Abiniz yok ama öyle söyleyeyim dedim sinirim bozuldu.
Çocuk Low IQ'muş onu öğrenmiş olduk. Ben senin abin falan olsaydım ki eğer ciddiyim çocuğu öldürürdüm kardeşime bir de çağıracak hesap soracak kimmiş lan o.