Tehdit mesajı alıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam çocuğu araştırdım bayağı cevreli biri öyle bir şansımız yok ben kavga etmeden bitsin konu istiyorum zaten.

Bugün konuştuk sözlü olarak ama gel diyor dediğim yere.
Hocam siz nerede yaşıyorsunuz? Belki yakınızdır ya da öyle birileri çıkar vs. Belki konuyu çok uzatmadan uzlaşarak falan arabulucu birileri çıkar buradan Allah bilir.

Hocam çocuğu araştırdım bayağı cevreli biri öyle bir şansımız yok ben kavga etmeden bitsin konu istiyorum zaten.

Bugün konuştuk sözlü olarak ama gel diyor dediğim yere.

Anlastınız mı yoksa tartısmalı mı bitti konusma?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğinize göre siz hiçbir şey yapmamışsınız, çocuğun kız arkadaşıyla arkadaşsınız diye çocukta size sataşıyor. Madem durum böyle aileniz neden size kızsın? Bu işte sizin de bir payınız var gibime geliyor.

Hocam benim ailem zaten kızla konusmama kızar diyorum. Benim suçum yok sadece arkadaşım kızla ve konuştuğumuz için kavga. Başıma bela oldu, bende mi suç?

Yarın dedigim yere gel ile bitti.

Hocam siz nerede yaşıyorsunuz? Belki yakınızdır ya da öyle birileri çıkar vs. belki konuyu çok uzatmadan uzlaşarak falan arabulucu birileri çıkar buradan Allah bilir.

Konya.

Hocam benim ailem zaten kızla konusmama kızar diyorum. Benim suçum yok sadece arkadaşım kızla ve konuştuğumuz için kavga. Başıma bela oldu, bende mi suç?
Konya.

Gitme. Ben deli ile cinsel ilişkiye mi girdim? Diyebilirsiniz niye gelmedin tarzı bir soru olursa.

Mağara adamları sorunu böyle çözer vs diyerek gitmeyebilirsiniz. Sevdiğim kız ile anlaşıyor ne demek abi tapulu malın mı? Çok saçma tipler var.

Gitme. Ben deli ile cinsel ilişkiye mi girdim? Diyebilirsiniz niye gelmedin tarzı bir soru olursa.

Mağara adamları sorunu böyle çözer vs diyerek gitmeyebilirsiniz. Sevdiğim kız ile anlaşıyor ne demek abi tapulu malın mı? Çok saçma tipler var.

Evet vallahi kral ama gitmek zorunda gibi bir şeyim başka vakit tenhada yakalarsa daha sıkıntı olur.

Çocuk Low IQ'muş onu öğrenmiş olduk. Ben senin abin falan olsaydım ki eğer ciddiyim çocuğu öldürürdüm kardeşime bir de çağıracak hesap sorucak kimmiş lan o. Abiniz yok ama öyle söyleyeyim dedim sinirim bozuldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı