Boş yapıyor konu sahibi. Ergen filan sanırım. Kız için mağara adamı için kavgamı edeceksiniz bas git babana söyle haklıysan olay biter zaten saçma sapan ergen ergen yanına adam almalar filan boş iş dayak yersin gelirsin rahat dur anana babana anlat olayı yoksa işin yaş.
Polisi çağırınca haklı olduğun bir konuda kim ne yapabilir? Gece 12 de evini silahla mı basacaklar? Çocuğun babası sedat peker değilse dediğiniz saçma kalıyor gitsin söylesin yetkili kişilere ne yapsın 1vs1 fight mı atsın orta çağdamı kaldınız?
Hocam çocuk belalı bir tip anlaşılan. Gitmemezlik yapamazsınız. Kötü bir durum. Tek gelmez muhtemelen adamları yanınıza alın yarın gidin sakince uzlaşmaya çalışın biraz alttan al boşver uğraşmaya gerek yok böyle tiplerle. Çok yüklenirse gururunuzu kırmasına izin vermeyin sakın. Cesur olun. Dayak yersiniz en kötü bu öldürmez sizi. son gücünüze kadar mücadele edin ve kavgayı kazanmaya uğraşın sonrası Allah Kerim. Ama en iyisi alttan alın. Kısaca uzlaşmaya çalışın çok yüklenirse kendinizi savunun.
Hocam çocuk belalı bir tip anlaşılan. Gitmemezlik yapamazsınız. Kötü bir durum. Tek gelmez muhtemelen adamları yanınıza alın yarın gidin sakince uzlaşmaya çalışın biraz alttan al boş ver uğraşmaya gerek yok böyle tiplerle. Çok yüklenirse gururunuzu kırmasına izin vermeyin sakın. Cesur olun. Dayak yersiniz en kötü bu öldürmez sizi. Son gücünüze kadar mücadele edin ve kavgayı kazanmaya uğraşın sonrası Allah kerim. Ama en iyisi alttan alın. Kısaca uzlaşmaya çalışın çok yüklenirse kendinizi savunun.
Tam olarak böyle çok zayıftım hocam. Kaburga kemiklerim gözüküyordu. Ancak yalnızca 2 ayda istikrarlı bir şekilde çalışarak hem kilo aldım, hem de kaslarımı güçlendirdim. Sizlere programımı yazabilirim isterseniz çok işe yarıyor.
Tehdit mesaji aliyorum. Aynı ilçede yaşadığımız çocuk beni kavgaya çağırıyor. 18'den kucuguz. Daha ailemin bilmesini istemiyorum. Evime kadar biliyor. Ailem öğrenmeden nasıl halledebilirim (kavga taraftarı değilim)?