Tehşir monitör alınır mı?

ali1932

Hectopat
Katılım
15 Eylül 2019
Mesajlar
92
Merhaba yeni bir monitör almak istedim 2. monitör olarak ve bütçeyi de 200'ün altında tutmak istiyorum. Sizce bu tarz ürünler işimi görür mü?
.
.
.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben teşhir bir ekran kartı aldım ama tabii mağaza yorumlarına ve varsa ürün yorumlarını gerek soruları gözden geçir hatta soru sor aklında soru işareti kalmasın ekran kartımdan memnunum herhangi bir sorunu da yok ama tabii çok araştırmam gerekti
 
Ben teşhir olarak Dell Inspıron Gaming Laptop almıştım Vatan PC'den ve hiçbir problemle karşılaşmadım. Sürekli göz önünde olduğundan pek bir problem çıkmıyor genellikle.
 
Telefon almıştım tehşir ghost screen çıktı. Tövbe ettim ondan sonra.
telefonlarda o duruma birçok kez rastlanır çünkü telefon ekranı kolayca temin edilebilen montajı basit ve yine çabuk zarar gelebilecek bir şey teşhir telefon zaten çok tercih edilmemeli çünkü zarar gelmesi bir çok şeye nazaran daha olağan siz yanlış bir tercih vermişsiniz
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı