Tek alışveriş için İninal almak

Daha fazla  
2 alışverişten kastım o 2 alışverişi kesin yapacak olmam, yani daha sonrada belki bir şey alırım internetten çok bir şey alan birisi değilim, ama kesin almak istediğim 2 şey var onlar için. Bir de bir sorum var, İninal kart her ay benden para alıyor mu hesabım var diye?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aylık 2 TL kesiyor. Hesabınızda para yok ise aylık kesim ücreti bir sonraki aya kalıyor ve para yatırdığınız anda hemen 2TL çekiyor.

İninal'e bulaşmanızı önermiyorum. Kestiği ücretler gerçekten abartılı. Papara karta yönelebilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam yıl sonuna kadar kullanım ücreti alınmayacak ve kart ücreti iade edilecek. Yani internet üzerinden 10₺ sipariş ettikten sonra 10₺ karta geri iade edilecek.

İleriye dönük bir seçim yapmak sizin için iyi olur. Bu dönemde kart büyük kolaylık sağlıyor.

Ayda 2 TL kullanım ücreti olur. Kartta para yoksa para çekmez. Sonraki para yatırmanızda keser 2 TL ücreti.

Yani her ay verdiğim 2 TL'ler geri mi verilecek?

İninal sadece para olduğu sürece 2 TL keser. Aylarca para yüklemeyin, sonrasında yüklediğinizde o ayların parasını kesmez sadece bulunduğunuz ayın ücretini alır. Kullanmadığınız sürece para kesmediğinden abartılı bir durum yok açıkçası.

Alacağınız ürünün parasına 5 lira ekleyip koyarsınız bir sonraki kullanıma kadar en fazla 4 lira çekme şansı olur. Sık kullanmayacaksanız aylık çekmesine müsade edecek kadar para koymanıza da gerek olmaz.

Kartınızda para bulunuyor ise aylık 2 TL kullanım ücreti alır. para yoksa eğer almaz. ben diğer kartları da kullandım, en avantajlı ve müşteriyle ilgilenen firma ininal geldi. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…