Tek anakarta mining için ikinci ekran kartı takmak

Daha fazla  
Merhaba, iki ekran kartını tek anakarta taktım ama çalıştıramadım. İkinci ekran kartını sistem görüyor ama çalıştırmıyor. Riser olmadan iki kartı da PCI girişinden çalıştırabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartında çift pci exp x16 slotu bulunacak diye biliyorum ayrıca bağladıktan sonra köprülemen gerek sli-crossfire vb. Aynı marka ve aynı model kart olacak yani. Psu yeterli güç sağlayacak vb.. Yanlışım varsa düzeltin.

bağladıktan sonra köprülemen gerek sli-crossfire vb. Aynı marka ve aynı model kart olacak yani.
SLI vs gerek yok. Aynı marka vs de olmasına gerek yok. İkisi de AMD ya da NVIDIA olsa yeterli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şuradaki ayarları deneyebilirsiniz.

SLI vs gerek yok. Aynı marka vs de olmasına gerek yok. İkisi de AMD ya da NVIDIA olsa yeterli.
İkiside nvidia. Trex te ayar yapmama gerek var mı? Kapattim şuan pc yi, telden yazıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şuradaki ayarları deneyebilirsiniz.

Buradaki hangi ayar hocam çözemedim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00