Tek Aparat İle Kulaklık ve Hoparlör Kullanımı

Kaan Adem Denge

Megapat
Makaleler
1
Yer
Nilüfer, Bursa , Türkiye
Daha fazla  
Selamlar

Ses cihazları konusunda biraz bilgisizim ne yazık ki :) Şöyle bir şey soracağım; aşağıdaki 2+1 ses sistemini kullanıyorum, kulaklık olarak SS Arctic 3 2019 kullanıyorum. Sürekli kablo tak çıkar yapmaktan sıkıldığım için ikisini tek bir yere bağlayabilmemi ve kablolarla uğraşmadan istediğimi kullanabilmemi sağlayan bir aparat var mıdır?

Selamlar

Ses cihazları konusunda biraz bilgisizim ne yazık ki :) Şöyle bir şey soracağım; aşağıdaki 2+1 ses sistemini kullanıyorum, kulaklık olarak SS Arctic 3 2019 kullanıyorum. Sürekli kablo tak çıkar yapmaktan sıkıldığım için ikisini tek bir yere bağlayabilmemi ve kablolarla uğraşmadan istediğimi kullanabilmemi sağlayan bir aparat var mıdır?

Çoklayıcı kablo alabilirsin.

Anladığımı anlatayım sana :). Bilgisayarının arkasındaki girişlere ses sistemini bağlayabilirsin. Öndeki USB Portlarının tekine de verdiğim linkteki cihazı takabilirsin. Bu cihazın bi ucu USB giriş diğer ucunda kulaklık için hem ses hem mikrofon girişi bulunmakta. Anlayacağın dönüştürücü. Bu cihazı bilgisayarına takıp kulaklığını da bu cihaza takabilirsin.

Yazılımsal yapabilirsin eğer USB parça ile geliyorsa kulaklık.
Eğer gelmiyorsa birini kullandığında diğerinin sesini kapatarak alttaki türden bir çoklayıcı kullanabilirsin:
414139

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı