Tek arkadaşımla küstüm arkadaşım kalmadı

Lise zamanında benim de aman aman bir arkadaşım olmadı ama biri enseme rahatsız olacak derecede vursa kavga etmeden içim rahat etmezdi. Birkaç defa sert çık bir şey yapabileceklerini sanmıyorum. Korkunun üzerine gitmezsen yenemezsin. Burda bile tilt oldum o elemana. Benim de bu sorunum var bana yapılsın yapılmasın keko hareketler yapan insanlara aşırı tavım. O elemanı tanımasam bile şu an içime öküz oturdu bir şekilde hıncımı çıkarmam lazım.

Abi Discord a kayıt oluyorum. Mobilden oluyor mu?

Onun yerine mail adresinize numara atabilirseniz daha iyi olur.
serho.59100@hotmail.com bu da benim mail adresim bende sizinle dertleşmek isterim. Ya da siz verin mail adresinizi ben atayım numaramı.
Onun yerine mail adresinize numara atabilirseniz daha iyi olur.
serho.59100@hotmail.com bu da benim mail adresim bende sizinle dertleşmek isterim. Ya da siz verin mail adresinizi ben atayım numaramı.
İkinize de yazdım.

Bende sosyal fobiğim seninle aynıyım neredeyse.Bu durumda sana bu linktekini uygulamanı önereceğim.Sosyal fobimi baya azalttı ve kendime güvenim arttı.http://www.incisozluk.com.tr/w/hayatınızı-kökten-değişterecek-olan-şey/populer/2/

Bunu arkadaşa bizzat bildirdim. Sık mastürbasyon yapmak özgüven eksikliğine sebep oluyor ve dikkat dağınıklığına, depresyona ve diğer türlü sorunlara yol açıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…