Tek başıma oyun oynarken korkuyorum

Bir taktiği var mı yenmenin? Oyun oynayamaz oldum.

Evet hocam, şarkısız bilgisayar kullanamaz oldum.
Hocam hepsini tek mesajda yazabilirdim ama aklıma geldikçe yazıyorum kusura bakmayın. Bu dediğiniz olay en çok Garry's Mod oynarken yaşanıyor bende. İnternette araştırdığımda Garry's modda korkan tek kişi ben değilmişim onu öğrendim. Oyun motorunun gerçekçi olmaması (Source motorunu kullanıyor) herkesin tüylerini diken diken ediyormuş.

Yanınızda birisi varken oynamayı deneyebilirsiniz kardeşiniz vesaire varsa.

Minecraft korkumu ben şahsen gamemode ile yendim Creative geçerek oynadım bir süre sonra ardından kendi mi Survival macerasına attım shader kurdum oyuna shaderın güzel görüntüsüyle her şeyi unuttum ve yanıma ilk başlarda korkumu yenmek için yanıma kardeşimi vs. aldım.

Yanınızda birisi varken oynamayı deneyebilirsiniz kardeşiniz vesaire varsa.
Her zaman biri yanımda olamaz ama, bu kısa süreli bir çözüm, zaten yanımda duracak biri yok. Annemin işi oluyor babam çalışıyor arkadaşlarımın hepsi tatilde, ablam var o da hayatta durmaz yanımda

Rahatsız edici videolar izliyorsanız izlemeyin diyebilirim. Mesela ben izlediğim gün asla uyuyamam ertesi gün geçer gerçi
Yok, izlemiyorum.

Aslında minecraft'ta bir köpek evcilleştirebilirsiniz ve sürekli yanınızda dolaşır, kendinizi yanlız hissetmezsiniz.
Hocam ölürler ben onları nether kalesine götürürsem.

Minecraft biraz sıkıntılı bir oyun aslında bence. Küçüklüğümden beri Minecraft'ın creepypastaları ile büyüdüm Herobrine vesaire. 2 3 sene önceki bana sorsanız asla oynayamazdım en fazla 5 6 dakika maden sesi duyduğum gibi çıkardım oyundan. Onun yerine başka oyunlarda deneyin, hepsinde olacağını sanmıyorum.

GTA V için de geçerli. Single player oyunlarda oluyor diyebilirim. Online'de olmuyor asla.

Bir de öneri vereyim, arkaya sevdiğiniz bir şarkı veya video açabilirsiniz. Tamamen çözmez durumu ama daha rahat oyun oynayabilirsiniz ki muhtemelen yapmışsınızdır.

Evet etkisi çok oluyor Alien: Isolation oynarken arkada hucüm marşı çalıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…