@us3469734 aynısı bende var tek başıma madene girmeye korkuyorum, Outlast oynayınca ilk başların korkunç olmamasına rağmen içimde kötü hisler oluşuyor buna aslında korkmak demek yanlış olur psikolojik yani bu şey ama ben yendim bu korkumu şahsen.
Hocam hepsini tek mesajda yazabilirdim ama aklıma geldikçe yazıyorum kusura bakmayın. Bu dediğiniz olay en çok Garry's Mod oynarken yaşanıyor bende. İnternette araştırdığımda Garry's modda korkan tek kişi ben değilmişim onu öğrendim. Oyun motorunun gerçekçi olmaması (Source motorunu kullanıyor) herkesin tüylerini diken diken ediyormuş.
Minecraft korkumu ben şahsen gamemode ile yendim Creative geçerek oynadım bir süre sonra ardından kendi mi Survival macerasına attım shader kurdum oyuna shaderın güzel görüntüsüyle her şeyi unuttum ve yanıma ilk başlarda korkumu yenmek için yanıma kardeşimi vs. aldım.
Her zaman biri yanımda olamaz ama, bu kısa süreli bir çözüm, zaten yanımda duracak biri yok. Annemin işi oluyor babam çalışıyor arkadaşlarımın hepsi tatilde, ablam var o da hayatta durmaz yanımda
Minecraft biraz sıkıntılı bir oyun aslında bence. Küçüklüğümden beri Minecraft'ın creepypastaları ile büyüdüm Herobrine vesaire. 2 3 sene önceki bana sorsanız asla oynayamazdım en fazla 5 6 dakika maden sesi duyduğum gibi çıkardım oyundan. Onun yerine başka oyunlarda deneyin, hepsinde olacağını sanmıyorum.
Minecraft biraz sıkıntılı bir oyun aslında bence. Küçüklüğümden beri Minecraft'ın creepypastaları ile büyüdüm Herobrine vesaire. 2 3 sene önceki bana sorsanız asla oynayamazdım en fazla 5 6 dakika maden sesi duyduğum gibi çıkardım oyundan. Onun yerine başka oyunlarda deneyin, hepsinde olacağını sanmıyorum.
Bir de öneri vereyim, arkaya sevdiğiniz bir şarkı veya video açabilirsiniz. Tamamen çözmez durumu ama daha rahat oyun oynayabilirsiniz ki muhtemelen yapmışsınızdır.