Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sürekli tekrar etmen ve tekrar ederken yorum katman gerek başlangıçta. Biraz öğrendikten sonra zaten kendin farklı araştırmalara girip farklı şeyler denersin, kafanda planlar canlanır.
İnternetteki forumlarda ve youtube videolarında başlangıç için gereken bir çok şeyi bulabilirsin hocam.
@Nazo_2004 sürekli proje geliştirerek kendini geliştirebilirsin. Var olan programların klonunu yapmaya çalışarak ya da yeni fikirleri deneyerek. Sürekli bir şeyle uğraşarak geliştirirsin yani.
Ben de kendi başıma çalışıyorum C# başladım bitirdim sayılır. Sonra da Python ile devam edeceğim. İlk önce kolay olanlardan başlaman gerek ki zorlanıp motivasyonun düşmesin. Öğrenmek için Play Store'dan learn C# uygulamasını indirdim. En beğendiğim özelliği code playground sistemi. Telefondan kod yazabiliyorum onun sayesinde. Bir de YouTube'dan öğreniyorum. Sana da tavsiye ederim.
Daha sonra hesap Makinesi, tarayıcı, yılan oyunu gibi basit uygulamalar tasarladım.