Tek Başına Yemek Yemenin Verdiği His

Bu sadece tek başına yemek yemek için geçerli değil. Hani bazen gece herkes yattığı zaman, yatağında oturursun ve hayatın boyunca kimseye söyleyemediğin şeyleri kendine anlatırsın ya. İşte bence o dünyanın en güzel hissi. En azından sen kendini anlayabiliyorsun. Tek başına yemek yemekte öyle. Bana göre yanlızlık, hayatın boyunca sahip olabileceğin en değerli şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence tam aksine güzel bir şey lakin belirli bir süreden sonra kötü olmaya başlıyor.
Sosyal biri olmayarak ve yalnızlık hissine baya kapılmış biri olarak kötü olduğunu her daim söylerim.

Büyük masalı restoranlarda yalnızlığı insanın yüzüne vuran, evdeyken film izleyip yavaş yavaş yendiğinde ayrı bir haz veren olay.

Burada yazar, yalnızlıktan bahsetmedi. Hatta o kadar çevresi geniş ki, kırk yılın başı yalnız yemek yiyor

Yazar Beyciğim, yalnızsın demiyorum ben. Yanlış anlaşılmayayım. Kalabalıktan sıyrılıp, yalnız yemenin özgür hissettirdiğine değinmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…