HKOX Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #1 Merhaba, Aynı sistemi 2 farklı yerden kontrol etmek istiyorum. Hangi yolu izlemeliyim en sorunsuz sistem sizce nedir?
Merhaba, Aynı sistemi 2 farklı yerden kontrol etmek istiyorum. Hangi yolu izlemeliyim en sorunsuz sistem sizce nedir?
Wqmwhmet Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 56 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim Sistemi:Windows 11 İşlemci:Amd Athlon Ekran Kartı:Vega 3 Ram:4 GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2022 #2 Kasa saglamsa tabii ki de. Artı 0 Eksi
KS KS HKOX Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #3 Problemi çözdüm. 2 adet USB to Ethernet karsılıgınada tam tersi mevcut sistemde hazır kablo çekili görüntü aktarı içinde HDMI booster ile direkt ekran kartından görüntü almayı düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Problemi çözdüm. 2 adet USB to Ethernet karsılıgınada tam tersi mevcut sistemde hazır kablo çekili görüntü aktarı içinde HDMI booster ile direkt ekran kartından görüntü almayı düşünüyorum.