Sample0 Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 337 Çözümler 3 29 Temmuz 2021 #1 Merhaba. Sorum belli. Şu an da çoğaltıcı falan alamayacağım için yazılımsal ve pratik yardımlarda bulunursanız daha hoş olur. Kasamda bütün girişler çalışıyor. Anakartım ASUS X570 Wi-Fi modeli. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Sorum belli. Şu an da çoğaltıcı falan alamayacağım için yazılımsal ve pratik yardımlarda bulunursanız daha hoş olur. Kasamda bütün girişler çalışıyor. Anakartım ASUS X570 Wi-Fi modeli. Şimdiden teşekkürler.
T technora Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 1.797 Makaleler 1 Çözümler 6 29 Temmuz 2021 #2 Kulaklıkları aynı anda mı kullanmak istiyorsunuz yoksa birini normal diğerini yedek olarak mı kullanmak istiyorsunuz? Artı 0 Eksi
Kulaklıkları aynı anda mı kullanmak istiyorsunuz yoksa birini normal diğerini yedek olarak mı kullanmak istiyorsunuz?
KS KS Sample0 Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 337 Çözümler 3 29 Temmuz 2021 #3 technora dedi: Kulaklıkları aynı anda mı kullanmak istiyorsunuz yoksa birini normal diğerini yedek olarak mı kullanmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aynı anda 1 bilgisayarda. Film izleyeceğim. Artı 0 Eksi
technora dedi: Kulaklıkları aynı anda mı kullanmak istiyorsunuz yoksa birini normal diğerini yedek olarak mı kullanmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aynı anda 1 bilgisayarda. Film izleyeceğim.
Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.829 Çözümler 7 29 Temmuz 2021 #4 Çoklayıcı olmadan olmaz ki. Artı 0 Eksi
Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 29 Temmuz 2021 #5 Sample0 dedi: Aynı anda 1 bilgisayarda. Film izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Realtek Audio'dan ayarlayabilirsin. Artı 0 Eksi
Sample0 dedi: Aynı anda 1 bilgisayarda. Film izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Realtek Audio'dan ayarlayabilirsin.
KS KS Sample0 Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 337 Çözümler 3 29 Temmuz 2021 #6 Yavuz_sama dedi: Realtek Audio'dan ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Realtek Audio Console var ASUS'un anakart appi ile gelen. Artı 0 Eksi
Yavuz_sama dedi: Realtek Audio'dan ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Realtek Audio Console var ASUS'un anakart appi ile gelen.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #7 PC de bir mikrofon bir kulaklık girişimi var? Artı 0 Eksi
Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 29 Temmuz 2021 #8 Sample0 dedi: Nasıl? Realtek Audio Console var ASUS'un anakart appi ile gelen. Genişletmek için tıkla... Bir saniye video atacağım. Artı 0 Eksi
Sample0 dedi: Nasıl? Realtek Audio Console var ASUS'un anakart appi ile gelen. Genişletmek için tıkla... Bir saniye video atacağım.
KS KS Sample0 Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 337 Çözümler 3 29 Temmuz 2021 #9 Windows Adam dedi: PC de bir mikrofon bir kulaklık girişimi var? Genişletmek için tıkla... Hayır tam olarak kaç giriş olduğunu bilmemekle beraber en az 2 tane 3.5 mm ve USB girişi olduğundan eminim. Artı 0 Eksi
Windows Adam dedi: PC de bir mikrofon bir kulaklık girişimi var? Genişletmek için tıkla... Hayır tam olarak kaç giriş olduğunu bilmemekle beraber en az 2 tane 3.5 mm ve USB girişi olduğundan eminim.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #10 Sample0 dedi: Hayır tam olarak kaç giriş olduğunu bilmemekle beraber en az 2 tane 3.5 mm ve USB girişi olduğundan eminim. Genişletmek için tıkla... Hocam Realtek HD Audio ile yapılıyor ben öyle kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Sample0 dedi: Hayır tam olarak kaç giriş olduğunu bilmemekle beraber en az 2 tane 3.5 mm ve USB girişi olduğundan eminim. Genişletmek için tıkla... Hocam Realtek HD Audio ile yapılıyor ben öyle kullanıyorum.