Tek Bilgisayarı Aynı Anda 2 Kişi Kullanabilir mi?

Makaleler
3
Bir bilgisayara 2 klavye, 2 mouse, 2 monitör bağlayarak 2 kişi kullanabilir mi? Örneğin yanımda arkadaşımla CS:GO oynayabilir miyim? Bilgisayarım kaldırır diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanallaştırma ile yapılabilir fakat çok meşakkatli bir iş.
Örnek;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir keresinde Knight Online oynarken bir tanıdığım bilgisayarıma bir program sayesinde 3-4 tane windows kurmuştu belki öyle bir şey olabilir.

VMware ile ya da VituralBox ile mümkün olabilir ama sisteminizi zorlar diye düşünüyorum.

Merhabalar konuyu canlandırmak istiyorum.Bir bilgisayarı aynı anda 2 kullanıcının kullanabilmesi için bir kaynak oluşturdum.Ne yapılması gerektiğini anlattım.Ancak 2 kişi aynı anda oyun oynayamaz.1 Kişi oyun oynarken diğeri oyun ve render dışında istediğini yapabilir.Mouse ve Klavyeyi nasıl tanıtmanız gerektiğini de anlattım inceleyin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden 2 kişi aynı anda oyun oynayamaz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…