Ben de hem edebiyata, hem müzik aletlerine, hem de resim çizmeye merak sardım. Bu birkaç yıldır sürüyor. Edebiyat çok uzun süredir var ancak müzik aletlerine ve resim çizmeye karşı ilgim birkaç yıldır var.
Birden fazlasıyla ilgilenmek bence yanlış bir şey değil. Daha çok eğlence, daha çok heyecan katar işin içine. Kolay kolay sıkılmazsınız ve yıllarınızı verirsiniz. Ama bazı işler gerçekten yetenek istiyor. Ben de şarkı söylemeyi çok isterdim fakat mümkün değil. Sesim gerçekten berbat. Ve sesime uygun 1 tane şarkı bile yok.
Sonuç itibariyle karar sizin. Ama ben hem edebiyata, hem de resim çizmeye ve müzik aletlerine ilgi duyduğum için hepsini bir arada yapmaya çalışıyorum. Bu işi mesleğe dönüştürmek gibi bir isteğim yok, o yüzden profesyonelleşme gibi bir hedefimde yok. Profesyonelleşme ve tam anlamıyla bu işi sanata dökmek isteseydim, muhtemelen müzik aletlerine karşı ilgim son bulurdu. Resim ve edebiyata daha çok yoğunlaşırdım. 3 benim için fazla.
Şu an en çok hangisini seviyorsanız ona yoğunlaşın derim. Hayaliniz neyse onu gerçekleştirmeye bakın. En çok sevdiğiniz hariç, diğerlerini B planına atabilirsiniz.
Zaten bu işler kolay değil. Dediğim gibi yıllarınızı vermeniz gerekli. Eğer işi ilerletecek iseniz profesyonel eğitim de almanız gerekli.
Bu işe isteğiniz varsa, girişimleriniz ve sabrınız da varsa, herkes gibi siz de başarabilirsiniz.
Başarılar...