Örneğin bu iş seslendirmen olmak olabilir veya şarkıcı ya da donanımcı olmak olabilir. Ancak benim asıl merak ettiğim şey, bir insan sadece tek bir işe odaklandığında mı en iyi başarıyı elde edebilir? Mesela Harun Can hem müzisyen, hem de seslendirmen. O adam her ikisini de yapıyor TRT'nin ilk açıldığı zamanlardan beri. Ancak aklımda takılan şey şu, ben şimdi seslendirmen olmak ve müzik işlerine karşı hevesim ve ilgim artmış durumda. Bu da demektir ki ebediyen gaming işini bırakmam gerektiği anlamına mı geliyor? Çünkü seslendirmenlerin pek zamanı olmuyor mesela. Ayrıca Harun Can birden fazla işi yapabiliyorsa, ben de yapabilir miyim? Bu herkes için geçerli mi veya doğru bir şey mi? Görüşlerinizi bekliyorum. Benim 5-6 tane YouTube kanalım var. Her bir kanalımın da amacı farklı hobilere ve işlere yönelik. Teknoloji, Oyun, Seslendirme, Müzik, Piano kanallarım bulunmakta. Yani 5 adet farklı kanallarım var. Seslendirme ve müzik işlerini hobi olarak değil, daha çok ciddi bir iş olarak yapmayı hedefliyorum. Oyun- Teknoloji türü şeyleri ise direk hobi olarak. Sizce mantıklı mı? Çünkü ben şunu fark ettim, yaratıcım bana güzel bir ses ve bir müzik kulağı vermiş. Ben de kendime "Var olan yeteneklerimden neden faydalanmıyorum?" dedim ve ses ile ilgili olan bütün konuları ciddi bir iş olarak yapmaya karar verdim. Ayrıca Harun Can videolarında şöyle diyordu; "İyi bir seslendirmen olmak, öyle kurslara giderek olunmuyor. Onların amacı sizin paranızı sömürmektir. Size çok büyük faydaları olmayabilir. Havalı isimler koyarak ilginizi çekmeye çalışırlar. Gerçek eğitim almak istiyorsanız, Konservatuar'a gidip oyunculuk ve şan eğitimi almalısınız." Bu arada normal konuşma sesim ile Harun Can'ın konuşma sesi ile karşılaştırılınca pek benzerlik duyulmasa bile, ses kullanım tekniklerini yapabildiğim anlarda benzetebiliyorum. Bu da seslendirmeye müsait bir sese sahip olduğum anlamına geliyor. Ancak, oyunculuk eğitimi de önemli. Ayrıca çizgifilm seven, hiperaktif bir insanım. Bu bağlamda Disney çizgifilm seslendirme sektörünün kalıcı bir parçası olmak isterim. 
Son düzenleyen: Moderatör: