Tek bir PC'ye iki adet Logitech F710 bağlama mümkün mü?

BNDG

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an elimde halihazırda bir F710 mevcut ve sorunsuz kullanmaktayım. Fakat bir F710 daha alıp aynı PC'ye bağlamak istiyorum, bu şekilde kullanan var mı? Herhangi bir sorun sıkıntı olur mu acaba?

Evet hocam şu an 2 adet f710 alıcısını laptopuma bağlayıp arkadaşlarımla Tekken 8 oynuyorum. Herhangi sinyal karışması-kopması mevcut değil.

1050 liralık fosil yerine daha 150-200 lira verip Ultimate C wired al.
Bizim ülkenin 10 yıllık ürünlere sırf marka diye para vermesi inanılmaz.
Nays ile alırsan 150 lira cashback geliyor olması lazım. Yaklaşık olarak aynı tutardalar ve deadzone-kronikleşen kopma sorunları yok.

1050 liralık fosil yerine daha 150-200 lira verip Ultimate C wired al.
Bizim ülkenin 10 yıllık ürünlere sırf marka diye para vermesi inanılmaz.
Nays ile alırsan 150 lira cashback geliyor olması lazım. Yaklaşık olarak aynı tutardalar ve deadzone-kronikleşen kopma sorunları yok.
2 senedir F710 kullanıyorum zerre problem yaşamadım.

2 senedir F710 kullanıyorum zerre problem yaşamadım.

Dostum sorun yaşamamış olabilirsin ama globalde çok fazla sorun yaşanıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Redirecting olabildiğince global kaynaklardan gidiyorum. Dilersen TR bazında da gidebiliriz.

Rehber: Gamepad Tier list hocam ne güzel tierlist hazırlamış. Azıcık şurayı takip mi etseniz.
Bu arada GXT 590 bosi de alınabilir.

Teşekkür ediyorum arkadaşlar
Reis bağlayabildin mi ben bağlayamadım ya, nasıl bağlanılıyor

Evet hocam şu an 2 adet f710 alıcısını laptopuma bağlayıp arkadaşlarımla Tekken 8 oynuyorum. Herhangi sinyal karışması-kopması mevcut değil.
Reis nasıl bağladın anlatır mısın, yapamadım ya çıldıracam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı