Tek çekirdekli AMD Sempron 140 aşırı kasıyor

Dogan Gunes 34

Decapat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim şöyle;
Anakart = ASRock N68C-S UCC.
RAM = DDR3 4 GB.
Ekran kartı = NVIDIA GeForce 9500GT.
İşlemci = AMD Sempron 140.
Disk = 500 GB HDD (disk sağlığı %26 bayağı bir bad sektör var)
Kullanırken kanser oluyorum Google açıyorum daha sekme açmadan CPU kullanımı %100u buluyor çekirdek açma kullandım açıldı fakat tek çekirdek gözüküyor halen sadece ismi değişti ben bu çekirdeği düzgün şekilde açabilir miyim bir türlü başaramadım ağlayacağım artık ders çalışacağım kasım Kasım kasılıyor cok donuyor bir türlü kullanamıyorum. Yardımcı olursanız cok mutlu olurum.

Sistem özelliklerim şöyle;
Anakart = ASRock N68C-S UCC.
RAM = DDR3 4 GB.
Ekran kartı = NVIDIA GeForce 9500GT.
İşlemci = AMD Sempron 140.
Disk = 500 GB HDD (disk sağlığı %26 bayağı bir bad sektör var)
Kullanırken kanser oluyorum Google açıyorum daha sekme açmadan CPU kullanımı %100u buluyor çekirdek açma kullandım açıldı fakat tek çekirdek gözüküyor halen sadece ismi değişti ben bu çekirdeği düzgün şekilde açabilir miyim bir türlü başaramadım ağlayacağım artık ders çalışacağım kasım Kasım kasılıyor cok donuyor bir türlü kullanamıyorum. Yardımcı olursanız cok mutlu olurum.

En başta zaten hard disk sana bela oluyordur %26 sağlıkla çalışması bana göre mucize.
Extradan çekirdek açma sadece belirli özel modellerde oluyormuş o yüzden boşuna çekirdek açıp daha da zorlamayın sistemi. Windows 10 kullanıyorsunuz galiba 7 veya 8.1 öneririm.

En başta zaten hard disk sana bela oluyordur %26 sağlıkla çalışması bana göre mucize.
Extradan çekirdek açma sadece belirli özel modellerde oluyormuş o yüzden boşuna çekirdek açıp daha da zorlamayın sistemi. Windows 10 kullanıyorsunuz galiba 7 veya 8.1 öneririm.

Windows 7 kullanıyorum ekonomi malum o yüzden kullanmaya devam edeceğim şükretmek lazım :) sağ olun teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı