LutherKing Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 602 Çözümler 3 26 Haziran 2024 #11 2 seneden fazla oldu arkadaşlar konuyu hortlatmasak mı?
eraygsgs Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 318 Çözümler 1 26 Haziran 2024 #12 Arel1 dedi: Ben bir yudum alınca başıma bir ağrı giriyor sürekli. Normal mi bir durummu sizce? Genişletmek için tıkla... Meyveli soda mı normal mi? LutherKing dedi: 2 seneden fazla oldu arkadaşlar konuyu hortlatmasak mı? Genişletmek için tıkla... Senin sağlığın söz konusu kardeşim hortlasın ne yapalım.
Arel1 dedi: Ben bir yudum alınca başıma bir ağrı giriyor sürekli. Normal mi bir durummu sizce? Genişletmek için tıkla... Meyveli soda mı normal mi? LutherKing dedi: 2 seneden fazla oldu arkadaşlar konuyu hortlatmasak mı? Genişletmek için tıkla... Senin sağlığın söz konusu kardeşim hortlasın ne yapalım.
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.480 Çözümler 2 26 Haziran 2024 #13 eraygsgs dedi: Meyveli soda mı normal mi? Senin sağlığın söz konusu kardeşim hortlasın ne yapalım. Genişletmek için tıkla... Normal aromasız maden suyu.
eraygsgs dedi: Meyveli soda mı normal mi? Senin sağlığın söz konusu kardeşim hortlasın ne yapalım. Genişletmek için tıkla... Normal aromasız maden suyu.
eraygsgs Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 318 Çözümler 1 26 Haziran 2024 #14 Arel1 dedi: Normal aromasız maden suyu. Genişletmek için tıkla... Belki alerjin olabilir baktın mı arkasındaki uyarılara vb içerisindeki minerallerede olabilir.
Arel1 dedi: Normal aromasız maden suyu. Genişletmek için tıkla... Belki alerjin olabilir baktın mı arkasındaki uyarılara vb içerisindeki minerallerede olabilir.
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.480 Çözümler 2 26 Haziran 2024 #15 eraygsgs dedi: Belki alerjin olabilir baktın mı arkasındaki uyarılara vb içerisindeki minerallerede olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir yudum alınca anlık beynim karıncalanıyor sanki sonra eski haline dönüyor. Teşekkür ederim, dikkat ederim ona.
eraygsgs dedi: Belki alerjin olabilir baktın mı arkasındaki uyarılara vb içerisindeki minerallerede olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir yudum alınca anlık beynim karıncalanıyor sanki sonra eski haline dönüyor. Teşekkür ederim, dikkat ederim ona.
eraygsgs Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 318 Çözümler 1 26 Haziran 2024 #16 Arel1 dedi: Bir yudum alınca anlık beynim karıncalanıyor sanki sonra eski haline dönüyor. Teşekkür ederim, dikkat ederim ona. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sonuçta asitli bir içecek bunlar yaramıyorsa tüketmeni tavsiye etmem aynı şekilde kola, gazoz.
Arel1 dedi: Bir yudum alınca anlık beynim karıncalanıyor sanki sonra eski haline dönüyor. Teşekkür ederim, dikkat ederim ona. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sonuçta asitli bir içecek bunlar yaramıyorsa tüketmeni tavsiye etmem aynı şekilde kola, gazoz.