Her ülkenin aşırı sağcı milliyetçi kısımları örgüt kurup ayaklanınca da askeri güç ile mi baskılanacak milyonlarca insan?Oy vermeyenlere de askeri güç uygulanacak bu arada haberin olsun.
Her ülkenin aşırı sağcı milliyetçi kısımları örgüt kurup ayaklanınca da askeri güç ile mi baskılanacak milyonlarca insan?Oy vermeyenlere de askeri güç uygulanacak bu arada haberin olsun.
Evet, 200 küsür hatta alt milletleri de sayarsak 400 tane adayın olduğu bir oy pusulasında oy kullanmak çok kolay olur.Demokrasi hangisini seçerse artık bilemeyeceğim.
Onlarca örgütün kurulması ve milyonlarca insanın heba olup ölmesi dışında barışcıl bir ortam olacak değil miHer ülkenin aşırı sağcı milliyetçi kısımları örgüt kurup ayaklanınca da askeri güç ile mi baskılanacak milyonlarca insan?
Tabii ki! Rejimimiz ayakta kalmalı.Her ülkenin aşırı sağcı milliyetçi kısımları örgüt kurup ayaklanınca da askeri güç ile mi baskılanacak milyonlarca insan?
Her ülkenin aşırı sağcı milliyetçi kısımları örgüt kurup ayaklanınca da askeri güç ile mi baskılanacak milyonlarca insan?
Evet, 200 küsur hatta alt milletleri de sayarsak 400 tane adayın olduğu bir oy pusulasında oy kullanmak çok kolay olur.
Hadi onu geçtim o zaman kesin olarak en çok olan ırk kazanır. Hintler, çinliler ve slavlar birleşse tüm ülkeyi kontrolü altına alır. Bölüşüceğiz derken de savaş çıkartılar.
Hayatı çok toz pembe görüyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.