Tek dünya devleti hakkında görüşleriniz neler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baştaki adam güzelse sıkıntı yok, vasıfsızsa ülke 10 seneye parçalanır.
Bakınız Yugoslavya. Başta Tito olunca ülke ne güzel yaşamış, Sırp, Hırvat, Boşnak, Sloven, (Slav) Makedon ne güzel huzurlu huzurlu yaşamış. Adam ölmüş, 10 sene sonra ülkede iç savaş çıkmış. Tonla Sırp, Hırvat ve özellikle Boşnak ölmüş.
İnsanoğlu yerel otoritesini ister, eğer yönetim kadrosu belli bir milletin eline geçerse diğer milletler bağımsız olmak ister. Yugoslavya'da diğer halklar Sırpların gölgesi altında kalmak istemeyince bağımsız olmak istemiş ve kanlı bir savaş çıkmış ortaya.
Evet ben o dünya devletine hükmedecek hükümdarın Türk olmasını istiyorum olmazsa ayaklanırım bilader.

Dünyadaki milyarlarca bozuk para ve banknotları nasıl yok edeceksin ve yeni para birimini nerede üretip piyasaya nasıl sürceksiniz?

Amerika'nın 2. Dünya Savaşı sonunda yaptıgı gibi yakılabilir ama bunlara hiç gerek yok çünkü eski paralar zaten geçerliliğini yitirecek.

İmamoğlu içeriden çıkacak mı?

Evet ben o dünya devletine hükmedecek hükümdarın Türk olmasını istiyorum olmazsa ayaklanırım birader.

Demokrasi hangisini seçerse artık bilemeyeceğim.

Oyları kullanmak için okullar tatil olacak mı yoksa yine bir haftasonu mu yapılacak bu seçim?

Amerika'nın 2. Dünya Savaşı sonunda yaptıgı gibi yakılabilir ama bunlara hiç gerek yok çünkü eski paralar zaten geçerliliğini yitirecek.
Trilyonlarca parayı saniyesinde geçersiz mi yapacaksın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı