Tek ekran kartı ile mining yapmak mümkün mü?

gokpeedy

Hectopat
Daha fazla  
Tek ekran kartı ile mining yapılıyor ama bu elektrik faturasını karşılar mı? Onu geçtim sorduğum çoğu kişi “Tek ekran kartı ile olmaz, elektrik faturasını karşılayamazsın.” bir RTX 3070 ekran kartı ile ETH kazılsa masrafları vs. Karşılar mı? Sorduğum kişilerde bu iş ile ilgilenen insanlar. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşılar hocam hatta şöyle bir genelleme yapmak da mümkün, hangi kartla kazarsanız kazın her türlü elektrik masrafından fazla kazarsınız çünkü kart güçlendikçe elektrik tüketimi artıyor ama çıkardığı miktar da artıyor, kart modeli düştükçe de tam tersi.

Bunu ilk kim uydurdu merak ediyorum. Kaç kişinin kazanmasini engellediler bu şekilde :D
Şimdi mantıken bir ekran kartı, elektriğini karşılamıyorsa iki veya daha çok ekran kartı nasıl karşılayacak? Lineer bir artış var burada. Yani nasıl bir mantığa dayandırıyorlar anlamıyorum. Bir ekran kartı sürekli calissa bile çektiği watt belli. Aylık 100 lirayı geçmiyor diye biliyorum tek bir kartın maaliyeti, ekstrem durumlar hariç. E ayda 100 liradan fazla kazanabileceğine göre ne bu tatava anlamıyorum.

Tek ekran kartı ile mining yapılıyor ama bu elektrik faturasını karşılar mı? Onu geçtim sorduğum çoğu kişi “Tek ekran kartı ile olmaz, elektrik faturasını karşılayamazsın.” bir RTX 3070 ekran kartı ile ETH kazılsa masrafları vs. Karşılar mı? Sorduğum kişilerde bu iş ile ilgilenen insanlar. Cevaplarınızı bekliyorum.
RTX 3070 bir ekran kartı ile iyi kazarsın fakat yine de elektrik faturan vs. derken muhtemelen aşırı düşük bir karın olacaktır. Hani tek mining için yapılmış ekran kartı ve cihaz ile ortalama bir kar edilir ama oyun için yapılmış yüksek seviyede bir ekran kartından bahsediyorsun, sırf elindeki ekran kartına yazık olacaktır 50 lira kazanayım diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı