Tek ekran kullanırken bilgisayar donuyor

kamyoncuwade

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar,
Benim sorunum yaklaşık 3 sene önce ekran kartımı değiştirmem ile başladı. Ekran kartımı değiştireceğim için bilgisayarı biz temizleyeyim dedim her şey güzel ilk defa yaptığım şeyler değildi zaten. Bilgisayarım oyun oynarken donup siyah ekrana düşüyordu, sistemi komple kapatıp açmak zorunda kalıyordum. Ekran kartım yeni olduğu için garantiye gönderdim, o süre zarfında eski ekran kartımı kullanayım dedim, onunla da aynı sorun baş göstermeye başladı. Bu sorunumun ikinci ekranı taktığımda çözüldüğünü gördüm. Ne zaman tek ekran kullansam donuyor, ikinci ekranı taktığımda herhangi bir sorunla karşılaşmıyordum. 4 ay önce anakart RAM işlemci ve PSU'mu değiştim ama sorunumun hala devam ettiğini gördüm. Farklı HDD kullanmayı denedim, sorunuma çözüm olmadı. Sistemde değiştirmediğim bir SATA kablolarım kaldı. Sitede biraz araştırma yaptım, birkaç çözüm yolu vardı, onları da denedim ama nafile. Herhangi bir ısınma sorunum yok. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

Aklıma gelen tek şey kullandığınız HDMI, DVI kabloları veya dönüştürücü kullanıyorsanız ondan da olabilir. Bazen kalitesiz dönüştürücülerde problem olabiliyor.
dönüştürücü kullanmıyorum. kabloları da değişeyim öyle deneyeyim belki bi çözüm olur teşekkürler
dönüştürücü kullanmıyorum. kabloları da değişeyim öyle deneyeyim belki bi çözüm olur teşekkürler
maalesef sorun devam ediyor
yardımı olacaksa olay günlüğünde kernel 41 63 hatası alıyorum bütün çözümleri denedim komik olan şey iki ekranken bilgisayarımın siyah ekrana düşmemesi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı