Tek Fan MSI 1050 Ti vs Asus 1050 Ti

hangi ekran kartı?

• Oy verenlerin toplamı
    15

Engin007

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki ekran kartından birini alacağım ama karar veremedim, soğutması hangisinin daha iyi olur, hangisi daha çok FPS verirse ona göre alacağım. Asus Phoenix kartta:

"ASUS Phoenix GeForce® GTX 1050 Ti kartın ömrünü iki kat arttıran çift bilyeli fan ile donatıldı. Auto-Extreme Teknolojisi ve Super Alloy Power II bileşenler sayesinde üstün kararlılığa sahip bu kartı kullanarak, XSplit Camecaster ile de sezgisel performans ayarı ve canlı yayın yapabilirsiniz. ASUS Phoenix grafik kartları Overwatch, Dota 2, CS:GO ve League of Legends oyunları için en iyi deneyimi sağlar."

yazıyor. Bu beni kıllandırdı, acaba daha çok düşük grafikli oyunlar için mi bu ekran kartı?

Son düzenleyen: Moderatör:
En ucuzunu alın bir sıkıntı çıkmaz. Son yazdığınız şey ise ultra ayarlarda güzel performans alacağınız oyunları sıralamış. Diğer oyunları da gayet iyi bir şekilde oynatır.
Sağ olun hocam. Birşey daha sormak istiyorum. Benim aslına gönlüm tasarım olarak beğendiğim ve soğutma konusunda inançlı olduğum Asus Phoenix'te ama kartların kendi sitelerinden bellek hızlarına baktım; MSI 1455 MHz / 1341 MHz, Asus 1392 MHz / 1290 MHz olarak gözüküyor. Sizce bu fark performansı nasıl etkiler?

İncelemek isterseniz:
PH-GTX1050TI-4G | Ekran Kartı | ASUS Türkiye
GeForce GTX 1050 Ti 4G OC | MSI Global | Graphics card - The world leader in display performance

Oyuna çok bir performansı olmaz. Tasarımını beğendiğinizi alabilirsiniz.
Tamam hocam, sağ olun tekrar.

Hocam şimdi fark ettim bahsettiğim asus modeli overclocksuz bunun performansta etkisi nedir? İkinci olarak bahsettiğim MSI modeli tek fanlı olduğu için overclock olayında ısınma sorunu oluşmaz mı?

overclock performansı artırır fakat daha çok ısındırır. Fakat GTX 1050Ti fazla ısınan bir kart değil merak etmeyin. Asus modelini alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…