Tek Fanlı Ekran Kartlarının Isınma Ve Ses Problemi

• Konuyu başlatan Sara1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 3.091
SIkInti yapabilir cift fanli asus strix modelini alabilirsin fakat rx 460 almani tavsiye ederim daha performansli.

Para koyup çift fanlı olanını almanı tavsiye ederim. Bu kart, ısınma sorunu yapabilir.
Vatan bilgisayardan bugün istetmiş bulundum, tek fanlı versiyonun da aynı kalitede olup sorun çıkarmayacağını söylediler. Birazda ona güvenip açıkçası böyle birşey yaptım. Size sıkıntı yapar bu kart diyorsunuz yani.

Isınma yaşamasan bile ses sorunu kesinlikle oluyor 750Tİ' ın mini versiyonunu kullanmıştım ve sesi gerçekten rağatsız ediyor fanın.
Merhabalar, cevabınız için teşekkür ederim. Ses problemi kulağı rahatsız edecek derecede çıkar diyorsunuz yani. Bugün vatandan istettim kargo ile geleceğini söylediler. Gerçekten böyle sıkıntıları varsa yarın değiştirmeyi düşünüyorum geç olmadıysa.

Değiştirmenizi öneririm kesinlikle. Uzun süre kullanımda fan sesi giderek artıyor genelde yada ara ara fan %80 devirde dönüyor ve bu ses oldukca rağatsız edici oluyor.
Ben de bu sorunun cevabını arıyorum. %80’i azaltmak için fazladan fan eklesek biraz da olsa sesi engeller mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı