Tek fanlı GTX750 Ti alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
1000
Alınmaz hocam, eski kartlardan vazgeç elinde kalırsa üzülürsün parana yazık olur. Biraz daha para bulup düzgün bir kart al.

Hocam bütçe yetse alıcam yetmiyor maalesef.Ağustots ayında kredi çıkarsa taksitli bilgisayar alıcam ama işte ozamana kadar idare etmelik alıyorum.Okul yüzünden aylardır oyun oynayamıyordum şimdi tatilde rahat şekilde oynamak istiyorum.Oynadığım oyunda valorant zaten.

Kart Valorant için yeterli de. Bazı güncel oyunları açamazsın.

Konunun başında söylediğim 750 Ti destekler mi hocam iyi midir?

Hocam bütçe yetse alacağım yetmiyor maalesef. Ağustots ayında kredi çıkarsa taksitli bilgisayar alacağım ama işte o zamana kadar idare etmelik alıyorum. Okul yüzünden aylardır oyun oynayamıyordum şimdi tatilde rahat şekilde oynamak istiyorum. Oynadığım oyunda Valorant zaten.

Şimdi anladım mevzuyu. O zamana kadar GTX 750 Ti işini görür. Valorant için fazlasıyla yeter. Ama pazarlık yapabiliyorsanız yapın.

Hocam bütçe yetse alacağım yetmiyor maalesef. Ağustots ayında kredi çıkarsa taksitli bilgisayar alacağım ama işte o zamana kadar idare etmelik alıyorum. Okul yüzünden aylardır oyun oynayamıyordum şimdi tatilde rahat şekilde oynamak istiyorum. Oynadığım oyunda Valorant zaten.

Konunun başında söylediğim 750 Ti destekler mi hocam iyi midir?

Bütçeyi ne kadar arttırabilirsin maksimum?

İşlemci de alacağım için maksimum 1000TL. PSU'da aldım ekran kartından sonra işlemcide alacağım. Maalesef bütçe kalmıyor artık.
Hocam RX 550 al, en azından yeni kart ve piyasadakilerin çoğunun garantisi bile devam ediyor, kafan rahat eder, 8 yıllık giriş seviyesi kartalarla uğraşma.

@cenkkk R9 270X alınabilir diyorum. Hocam siz ne diyorsunuz?

Güçlü kart hocam, işlemcisi yetmeyebilir, 1000 TL'ye bulunduysa ve temizse kaçırmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı