Tek Fanlı RTX 2060 Isınır mı?

Arkadaşlar Vatan Computer uygun fiyata RTX2060 Ryzen5 2600 sistem toplamış ama fark ettim ki ekran kartı tek fanli. Kart fazla ısılara çıkar mi diye sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 3 hafta önce bunu aldım indirimdeyken:

Genel olarak 60 dereceye çıkıyordu en fazla ama AC Origins oynarken 66 dereceye kadar çıktı. Mümkünse tek fanlı hiçbir zaman almayın çünkü kasadaki hava dolaşımı ne kadar iyi olursa olsun çok fazla ısınıyor.

Ben 3 hafta önce bunu aldım indirimdeyken:

Genel olarak 60 dereceye çıkıyordu en fazla ama AC Origins oynarken 66 dereceye kadar çıktı. Mümkünse tek fanlı hiçbir zaman almayın çünkü kasadaki hava dolaşımı ne kadar iyi olursa olsun çok fazla ısınıyor.
Haklısın demekki vatandaki toplanmış PC nin ucuz olmasınin sebebi oymuş kasayi alınca ekran kartı 3 binden 2 bine düşüyor ama tek fanli riske girmemek gerekiyor

Haklısın demekki vatandaki toplanmış PC nin ucuz olmasınin sebebi oymuş kasayi alınca ekran kartı 3 binden 2 bine düşüyor ama tek fanli riske girmemek gerekiyor

Aynen öyle hava dolaşımı falan hikaye tek fanlı kesinlikle yetmez. Durmadan 70-80 derece arası dolaşıp duruyor böyle kartlar genellikle ve pek sağlıklı değil.

Ekran kartı: RX Vega 56 Gigabyte Gaming N.K.
Screenshot_20190710-181542_Print Spooler.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı