Tek Fanlı RTX 2060 Isınır mı?

Normal bir kullanıcıyı üzeceğini sanmıyorum.
Vatan sitesindeki fırsat ürünü olarak içinde RTX 2060 ve R 2600 olan sistem ile i5 9400F olan başka bir sistem var ikiside gayet güzel sistemler bence. Şuan o fiyat bandında en güzel hazır sistemler bence.
Çift fanlı model atıyorum yük altında 80 derece oluyorsa tek fanlı max 83-85 derece olur senin oyun kaliteni etkileyecek bir fark olmaz. Ayrıca Asus ekran kartları zaten 3 yıl garantili hiçbirşey olmaz yani. En kötü kasanın desteklediği kadar ekstra performans fanları alırsın kasanı daha serin çalıştırır işi çözersin. Sırf tek fanlı diye RTX 2060 olan sistem almak yerine GTX 1660 Tİ flan olan sistemlere yönelme.

Normal bir kullanıcıyı üzeceğini sanmıyorum.
Vatan sitesindeki fırsat ürünü olarak içinde RTX 2060 ve R 2600 olan sistem ile i5 9400F olan başka bir sistem var ikiside gayet güzel sistemler bence. Şuan o fiyat bandında en güzel hazır sistemler bence.
Çift fanlı model atıyorum yük altında 80 derece oluyorsa tek fanlı max 83-85 derece olur senin oyun kaliteni etkileyecek bir fark olmaz. Ayrıca Asus ekran kartları zaten 3 yıl garantili hiçbirşey olmaz yani. En kötü kasanın desteklediği kadar ekstra performans fanları alırsın kasanı daha serin çalıştırır işi çözersin. Sırf tek fanlı diye RTX 2060 olan sistem almak yerine GTX 1660 Tİ flan olan sistemlere yönelme.
Vatanda başka bir sistem buldum hocam işlemci vesaire yine aynı ama ekran kartı Asus rtx2060 2 fanli fiyat ise 5300 gibi biseydi sanirim onu almayı düşünüyorum bayrama kadar kalırsa alıcam

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı