Tek fare, klavye ile iki bilgisayar kullanmak

French ArKaDaTa

Hectopat
Arkadaşlar bir klavye ve bir Mouse'yi ikinci bilgisayarda da aynı anda kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
İlk yazdığımda bunu buldum. Açıklamasında çoklu cihaz yazıyor ancak kendi klavyemi bırakmak istemem.

KVM Switch diye aratın, Keyboard, Video, Mouse kısaltması, bir giriş, 2-3 veya daha fazla çıkışla sorduğunuz işi yaparlar.

Birden fazla kablolu veya Bluetooth özelliği olan mouse veya klavye işinizi görür. Logitech iyi markadır.

Birden fazla kablolu veya Bluetooth özelliği olan mouse veya klavye işinizi görür. Logitech iyi markadır.

Peki bu özellik aynı anda iki yerde de çalıştırılır anlamına geliyor mu?

KVM Switch diye aratın, Keyboard, Video, Mouse kısaltması, bir giriş, 2-3 veya daha fazla çıkışla sorduğunuz işi yaparlar.

Hocam biraz baktım video izledim ancak bu kym Switch birden fazla cihazı tek bir ekrana bağlıyor. Sadece aralarında geçiş yaparak kullanabiliyorsunuz. Aynı anda 2 tane kullanılamıyor mesela. Benim hedeflediğim şey klavye ve farenin iki ayrı ekranda iki ayrı bilgisayarda aynı hareketleri yapması.

Son düzenleme:
Logitech'in unifying özelliği var ama 2 ayrı sistem için 2 ayrı alıcı gerekecektir. Çünkü temelde Logitech marka klavye fare vs tek alıcı/tek USB port ile kullanmayı amaçlıyor.
Şu an uzun uzun bakmaya zamanım yok ama Google araması: "logitech unifying kvm switch"

Yani iki tane bu üründen alıp ikisini de bir Logitech klavye ve Logitech mouse'mı eşleştirmem gerekiyor?

Ancak o klavye ve mouse iki farklı unflying alıcıya bağlanır mı? Bundan emin olmak isterim. Eğer emin değilseniz Logithec'e e-posta atıp öğrenebilirim.
Hocam ben söylüyorum ama siz yine de e-posta atın çünkü sistem değişmiş olabilir.

Hocam ben söylüyorum ama siz yine de e-posta atın çünkü sistem değişmiş olabilir.

Tamamdır çok sağ olun

Hocam forumda 4 sene önce bir kişi benim istediğimi yapmaya çalışmış ve konunun sonunda buldum diyerek şöyle bir video göndermiş. Bunu deneyeceğim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…