Hocam benim de bu ürüne ihtiyacım var. Ürünü nereden alabilirim?
Bunun için çok kullanışlı bir program var. adı "Synergy" hem kendi bilgisayarına hemde aynı ağa bağlı başka bir bilgisayara yüklediğinde iki bilgisayarı Sanki tek bilgisayarmış gibi kullanıp kopyala/yapıştır yapabiliyorsunArkadaşlar bir klavye ve bir Mouse'yi ikinci bilgisayarda da aynı anda kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
İlk yazdığımda bunu buldum. Açıklamasında çoklu cihaz yazıyor ancak kendi klavyemi bırakmak istemem.
Logitech K380 Çoklu Cihaz Bluetooth Klavye, Ultra İnce Modern Tasarım, Üç Cihazla Eşleşebilme, Hafif, Sessiz ve Kompakt, 2 Yıl Pil Ömrü, Türkçe Q Klavye, Koyu Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech K380 Çoklu Cihaz Bluetooth Klavye, Ultra İnce Modern Tasarım, Üç Cihazla Eşleşebilme, Hafif, Sessiz ve Kompakt, 2 Yıl Pil Ömrü, Türkçe Q Klavye, Koyu Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bunun için çok kullanışlı bir program var. Adı "Synergy" hem kendi bilgisayarına hem de aynı ağa bağlı başka bir bilgisayara yüklediğinde iki bilgisayarı Sanki tek bilgisayarmış gibi kullanıp kopyala/yapıştır yapabiliyorsun
Link: https://symless.com/synergy
Program 15 gün ücretsiz kullanımı var. Tek seferlik ödeme ile sınırsız kullanabilirsin. Ücret ödemek istemiyorsan Microsoft'un geliştirdiği "Mouse Without Border" var ona bakabilirsin
Sen faydalanmasan bile böyle bir sistem arayan kişiler bu konuyu görüp faydalanabilirlerHocam çok teşekkür ederim. O zamanlar wise.com üzerinden işlemler yapıyordum da onun için ihtiyaç duymuştum. Şu anlık gerek yok. O zaman ise Çin'den çoklayıcı bir ürün almıştım. Kablo ile 2 PC'yi bir cihaza bağlayıp ve mouse klavyeyi bağlayıp o şekilde kullanmıştım. Birkaç kere kullandıktan sonra zaten bir daha ihtiyaç duymadım. O ürün de zaten pahalıydı ve birkaç kullanımda birkaç soketi bozulmuştu. Hala duruyor elimde. O zaman yazmış olsanız sizin yöntemi kullanırdım. ☺
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.